Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Aalsmeerweg 52 I 1059AL Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

Bewaar object

Omschrijving

**English text below**

Volledig gerenoveerde en ruime 3- kamer hoekwoning van circa 54 m gelegen op de eerste verdieping in de geliefde Hoofddorppleinbuurt. De woning is gelegen op eigen grond!

DE INDELING
Middels een open portiek en een eigen opgang bereikt u het appartement op de eerste verdieping. U komt binnen in een woonkamer met open keuken. De moderne keuken is voorzien van een 4- pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser, magnetron en oven.
Via de hal kunt u de moderne badkamer, een separaat toilet en twee ruime slaapkamers bereiken, deze meten respectievelijk 12 m en 9 m. De badkamer beschikt over een wastafel en inloopdouche. Het appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer en dubbel glas.

DE LIGGING
De Hoofddorppleinbuurt in Stadsdeel Zuid (voormalig Oud Zuid) is erg populair, mede door de ideale ligging ten opzichte het Vondelpark, uitvalswegen A10 & A4 en de prettige sfeer op straat. Winkels vindt u op loopafstand op o.a. het Hoofddorpplein, aan de Sloterkade en in de Zeilstraat (verlengde van de Koninginneweg). Voor een ontspannen wandeling gaat u naar het Vondelpark en voor een avondje uit heeft u de keuze uit gezellige restaurantjes en cafeetjes in de buurt. De Westlandgracht ligt om de hoek en biedt eventueel de mogelijkheid om een bootje aan de kade aan te leggen. Voor meer informatie over een parkeervergunning kunt u de website van de gemeente raadplegen.

DE VERENIGING
De VvE Aalsmeerweg 52-58 bestaat uit 13 appartementen en de maandelijkse servicekosten bedragen 63,05. Het beheer wordt uitgevoerd door Velzel VvE diensten B.V.

HET ONDERHOUD
De woning is recent volledig gerenoveerd (2018). De keuken, het sanitair, de vloer, de C.V.-installatie en elektra zijn compleet vernieuwd. Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt en geschilderd. De woning is verder voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte circa 54 m (NEN meetrapport aanwezig);
- Praktisch ingedeeld en zeer licht door de hoekligging;
- Gelegen op eigen grond;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- De woning is volledig gerenoveerd;
- Professionele VvE beheerder;
- Maandelijkse servicekosten bedragen 63,05;
- Verklaring niet- eigen bewoning van toepassing.

**English text**

Completely renovated and spacious 3-room corner house of approximately 54 m located on the first floor in the popular Hoofddorpplein area. No ground lease!

LAY OUT
Through a private entrance you reach the apartment on the first floor. You enter into a living room with an open kitchen. The modern kitchen is equipped with a 4-burner stove with hood, dishwasher, microwave and oven. Through the hall you can reach the modern bathroom, a separate toilet and two bedrooms, these measure respectively 12 m en 9 m. The bathroom has a sink and walk-in shower. The apartment is equipped with a beautiful laminate floor and double glazing.

LOCATION
The Hoofddorpplein area in the Zuid district (formerly Oud Zuid) is very popular, partly due to its ideal location in relation to the Vondelpark, roads A10 & A4 and the pleasant atmosphere on the street. Shops can be found within walking distance on the Hoofddorpplein, on the Sloterkade and in the Zeilstraat (extension of the Koninginneweg). For relaxing you could go to the Vondelpark and for a night out you can choose from different restaurants and cafes in the neighborhood. For more information about a parking permit you can consult the website of the municipality.

ASSOCIATION OF OWNERS
The VvE Aalsmeerweg 52-58 consists of 13 apartments and the monthly service costs are 63,05.
The VvE is professionally managed by Velzel VvE services B.V.

MAINTENANCE
The house has recently been completely renovated (2018). The kitchen, the bathroom, the floor, the C.V. installation and electricity have been completely renewed. All walls and ceilings are plastered and painted. The house is equipped with double glazing.

DETAILS:
- Surface area approximately 54 m (NEN measurement report available);
- Practically arranged and very light due to the corner location;
- Located on private land;
- Fully equipped with double glazing;
- The house has been completely renovated;
- Professional VvE manager;
- Monthly service costs are 63,05;
- Declaration for non-home use applies.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-06-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van Plan West, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Kaart Aalsmeerweg 52 I 1059AL Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

naar Aalsmeerweg 52 I 1059AL Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand