Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Aalsmeerweg 8 - H 1059AJ Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

Bewaar object

Omschrijving

GERENOVEERDE (IN PROGRESS, BIJNA KLAAR) WINKEL- OF KANTOORRUIMTE VAN 98m MET KLEINE TUIN/PLAATS (12m) AAN DE ACHTERZIJDE, PAL NAAST HET HOOFDDORPPLEIN.

Indeling en afwerking
De ruimte, voorheen in gebruik bij EkoPlaza, is vanaf de basis opnieuw in- en uitgebouwd. Het is een nagenoeg rechthoekige ruimte van circa 18,6 meter diep en 5,3 meter breed. Het voorste deel is 2,69 meter hoog, het uitgebouwde deel is 2,49 meter hoog. Aan de linker voorzijde is een hap (5,45x1,23) uit de ruimte met de opgang naar de boven gelegen woningen. Aan de rechter achterzijde zijn twee nieuwe toiletten gemaakt. In het dak van het uitgebouwde deel zijn er daglichtbuizen geplaatst. De elektra is vernieuwd. De wanden en plafonds zijn strak beplaat en afgewerkt met stukadoorswerk. De vloer is van nieuw gestort ruw beton en wordt onafgewerkt opgeleverd. Er wordt door de verhuurder een verwarming/koel installatie aangelegd met twee binnenunits en de buitenunits op het dak van de uitbouw. Er is geen gasaansluiting in de ruimte. Er wordt geen keuken aangelegd, wel zijn de noodzakelijke aansluitingen aanwezig (naast de wcs). De pui van de voorgevel wordt vernieuwd (nieuwe raam- en deurkozijnen, nieuw raam en nieuwe deur). De luifel wordt hersteld. De plaats wordt opgehoogd en voorzien van stoeptegels.

Bestemmingsmogelijkheden
Het bestemmingsplan (Hoofddorpplein- en Schinkelbuurt) maakt o.a. de volgende bestemmingen mogelijk: detailhandel, bedrijven, kantoren, dienstverlening en maatschappelijke dienstverlening. Ondersteunende horeca is toegestaan. De relevante delen van het bestemmingsplan zijn bij ons opvraagbaar.

Milieu
Het is verhuurder niet bekend dat in het gehuurde asbest aanwezig is (de ruimte is geheel leeg gesloopt en opnieuw uitgebouwd). Deze onbekendheid houdt uitdrukkelijk geen garantie in van verhuurder ten aanzien hiervan.
Na voltooiing van de renovatie zal de verhuurder een energielabel laten opstellen.

Huurprijs en kosten
De huurprijs bedraagt 24.000,= per jaar exclusief btw. Verhuurder wil bij voorkeur zonder btw verhuren. Het rioolrecht wordt doorberekend, maar verder zijn er geen servicekosten. Er is geen sprake van leveringen/diensten: Huurder dient zelf de contracten voor gas, elektra en water af te sluiten.

Oplevering
De oplevering kan plaats vinden vanaf 15 december 2018. De verhuurder heeft een voorkeur voor een langere huurperiode.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden vastgelegd in een huurcontract volgens het ROZ-model en de daarbij behorende algemene bepalingen. De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast. Huurder stort een waarborgsom ter hoogte van 3 maal de maandhuurprijs.

De informatie en gegevens in deze objectinformatie zijn niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-11-2018
Status
Verhuurd onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van Plan West, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.