Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Aalsmeerweg 80 III 1059AM AMSTERDAM, Aalsmeerwegbuurt West

Bewaar object

Omschrijving

-------English text below-------

Fantastisch licht en charmant 3-kamer appartement met hoekligging, op de derde verdieping van een karakteristiek jaren 30 complex gelegen op EIGEN GROND. De woning heeft een oppervlakte van ca. 80 m, verdeeld over twee woonlagen: de derde etage van 63 m en de voormalige zolderberging van 17 m op de vierde etage.

Indeling:
Binnenkomst via gemeenschappelijke entree. Met de trap is de ingang van het appartement op de derde verdieping te bereiken. Daar betreed je de woning via de centrale hal. Deze biedt toegang tot de half-open keuken, die weer aansluit op de riante woonkamer. De grote raampartijen in combinatie met de hoekligging geven je hier direct het 'wauw-gevoel'.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een ruime slaapkamer met een balkon. Centraal in het appartement is de moderne badkamer met wastafel, inloopdouche en zwevend toilet.

Vierde verdieping:
Via een vaste trap is de vierde verdieping bereikbaar, hier is een heerlijk lichte slaapkamer gerealiseerd, die ook fantastisch kan dienen als werk/studeerkamer. Opgemerkt dient te worden dat deze ruimte nog niet officieel is omgezet naar woonruimte.

Ligging:
De woning ligt in de prettige Hoofddorppleinbuurt. Alle benodigde voorzieningen zijn voorhanden. Op een steenworp afstand, aan het Hoofddorpplein, bevinden zich vele winkels. Het Vondelpark is vlakbij en in de directe omgeving vind je een ruim aanbod aan lunchrooms, restaurants en cafs (o.a. Restaurant Helder, Cafe van Mechelen, Ron's gastrobar).

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van het appartement is erg goed. De ringweg A10 is op nog geen 2 autominuten rijden. Met de haltes van buslijnen 15, 62, 288, 758 en tramlijn 2 aan het einde van de straat is de woning ook met het OV goed te bereiken.

VvE en grondsituatie:
De woning maakt deel uit van een gezonde VvE die 8 leden telt en professioneel wordt beheerd. De maandelijkse bijdrage bedraagt 118,56. Het appartement is gelegen op eigen grond!

Kenmerken:
- Gelegen op de derde etage, met fantastische hoekligging en mooie details;
- Woonoppervlak van 80 m (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Gelegen op eigen grond!;
- Bouwjaar 1935;
- Oplevering: in overleg.

Kijk op onze website voor de Virtual Reality tour, of maak natuurlijk een afspraak om de woning te bezichtigen!


-------English text-------

Fantastic bright and charming 3-room corner apartment situated on the third floor of a characteristic 1930s complex. The land is PRIVATELY OWNED. The apartment has a living surface of approximately 80 m, divided over two floors: 3rd floor of 63 m and on the 4th floor the former attic storage of 17 m.

Layout:
A communal staircase gives entrance to the apartment on the 3rd floor. Upon entering the apartment, you will step into the central hall, which opens to the semi-open kitchen and the living room. The large windows in combination with the corner location will instantly give you that 'wow'-feeling. A spacious bedroom with balcony is located at the rear of the apartment. Next to the bedroom you will find a modern bathroom with sink, a walk-in shower, and a toilet.

Fourth floor:
From the living room, a fixed staircase gives access to the 4th floor. Here a wonderfully light bedroom has been realized, which could also serve as a fantastic work space or study. It should be noted that this space has not yet been officially converted into living space.

Location:
The property is located in the pleasant Hoofddorpplein area. All facilities are located in close vicinity, with many shops at the Hoofddorpplein and a strip of restaurants at the Amstelveenseweg. The Vondelpark is nearby and the neighbourhood is scattered with cosy lunch rooms, good restaurants, and cafes (Restaurant Helder, Cafe van Mechelen, Ron's gastrobar).

Accessibility:
The accessibility of the apartment is very good. You can reach the ring A10 in less than 2 minutes by car. With bus lines 15, 62, 288, 758, and tram 2 within easy walking distance at both ends of the street, the property is also easily accessible by public transport.

VvE and ground situation:
The property is part of a healthy VvE with 8 members. The VvE is professionally managed. The monthly contribution amounts to 118.56. The land is privately owned (no land lease)!

Characteristics:
- Located on the third and fourth floor, wonderfully situated on the corner and beautiful details;
- Surface area of 80 m (NEN 2580 measurement report available);
- Land is privately owned
- Year of construction 1935;
- Delivery in consultation;

Check our website for the Virtual Reality tour, or make an appointment to visit the house!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-09-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
258 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van Plan West, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Kaart Aalsmeerweg 80 III 1059AM AMSTERDAM, Aalsmeerwegbuurt West

naar Aalsmeerweg 80 III 1059AM AMSTERDAM, Aalsmeerwegbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand