Aalsmeerweg 88 III 1059AN AMSTERDAM, Hoofddorppleinbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Ruim dubbel bovenhuis verdeeld over derde en vierde verdieping plus de bovengelegen vliering voorzien van een balkon en dakterras; gelegen op eigen grond .

De woning is gelegen in de Hoofddorpplein-buurt aan de rand van stadsdeel Zuid. De populariteit van deze fijne woonomgeving is niet alleen te danken aan de ideale ligging ten opzichte van het Centrum, het Vondelpark, de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer ( rechtstreeks met tram 2 en bushaltes op het Hoofddorpplein) en uitvalswegen (A10, A4), maar met name ook aan de prettige sfeer in de buurt. Tal van winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes bevinden zich op loopafstand in de buurt.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis: eigen opgang vanaf de tweede etage;

Derde etage: hal; toilet, lichte L vormige woonkamer aan de voorzijde van het object met inpandige trap naar de vierde verdieping. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de woonkeuken en een slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is de eenvoudige badkamer voorzien van wastafel en ligbad/douche te bereiken. Balkon over de gehele breedte van het object gelegen op het Westen. (zon vanaf 15.30 uur tot zonsondergang)

Vierde verdieping: overloop met toegang naar twee slaapkamers en het recent gerealiseerde dakterras.( zon vanaf 12.00 uur tot zonsondergang) De grote hoofdslaapkamer met apart studeergedeelte, die tevens bereikbaar is via de interne trap in de woonkamer, is zeer eenvoudig op te splitsen in twee aparte slaapkamers; via een luik in de slaapkamer is de (berg) vliering toegankelijk.

Bijzonderheden:
Uitermate geschikt als gezinshuis of voor meerdere bewoners;
Nieuw en vergund dakterras;
Eigen grond;
114m2 ( exclusief vliering) woonoppervlakte NEN 2580;
VvE in eigen beheer; functioneert goed.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 107 p/m
Aanmeldingsdatum
26-09-2017
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
114 m²
Inhoud
358 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de andere buurten in Zuid door rivier de Schinkel. Het is begin 20e eeuw gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’. Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein. Hieromheen en langs de Zeilstraat bevinden zich de belangrijkste winkels. De afgelopen jaren zijn hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen. Hierdoor zijn meer middeninkomens in de wijk komen wonen en meer gezinnen met kleine kinderen.

Kaart

Nabijgelegen