Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Aalsmeerweg 90 II 1059AN Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

Huurprijs € 1.750 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
62 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Nu te huur een licht en smaakvol 4 kamer bovenwoning met balkon op het Westen en een ruime berging op de bovenste etage. De gemeubileerde woning gelegen in de Hoofddorppleinbuurt is prettig ingedeeld, recent voorzien van een nieuwe houten vloer en luxueuze badkamer.

“this property is listed by a MVA Certified Expat Broker” English version below.

Indeling:

Gemeenschappelijke entree, keurig trappenhuis.

2e etage: hal, met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de woonkamer en eetkamer met isolerende beglazing gelegen. De woonkamer/eetkamer wordt opgedeeld door glas in lood deuren en heeft een totale oppervlakte van ca. 28mē!

De keuken is gelegen aan de achterzijde met een directe toegang tot het balkon. De keuken is uitgerust met een 5 pits gasfornuis, afwasmachine en koelkast. De keuken is voorzien van een charmant zwart aanrechtblad, witte kasten en linoleum vloerbedekking.

Aan weerszijden van de keuken zijn 2 slaapkamers gelegen, deze hebben een oppervlakte van ca. 10mē en ca. 5,5mē. De tweede slaapkamer is voorzien van een vaste inbouwkast en beide slaapkamers zijn voorzien van tapijt.

De moderne badkamer is in 2016 gerenoveerd en is uitgevoerd in een zeer smaakvolle tegel. De ruimte beschikt over een luxe inloopdouche, brede wastafel en wandcloset.

Op de zolderetage is een separate berging gelegen, deze ruimte heeft een afmeting van ca. 12mē en beschikt over 2 raamkozijnen. De ruimte is voorzien van een een vaste kast, veel bergruimte, koelkast en vriezer en een wasmachine, wateraansluiting, afvoer en elektra.

Hoofddorppleinbuurt
De woning is gelegen in een gewilde woonomgeving. Op loopafstand van diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden aan het Hoofddorpplein, Zeilstraat en Amstelveenseweg. In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden te vinden: het Vondelpark, het Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en het Rembrandtpark.

Bereikbaarheid

Het openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig: NS stations Amsterdam Zuid en Lelylaan, tramlijnen 1, 2 en 17, de metro en diverse buslijnen zijn dichtbij gelegen. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor Schiphol binnen 10 minuten te bereiken is.

Kerngegevens woning

- Huurprijs: 1.750,- excl g/w/l;
- Twee maanden borg;
- Woning is NIET beschikbaar voor woningdelers;
- Oppervlakte: ca. 62 mē;
- Gemeubileerd;
- Separate berging: op zolderetage van ca. 12 mē, elektra en wateraansluiting aanwezig;
- Aantal kamers: 4 waarvan 2 slaapkamers;
- Buitenruimte: ca. 6 mē;
- Energielabel: D Label;
- Isolatie: gedeeltelijk isolerende beglazing;
- Bouwjaar: 1935;
- Gerenoveerd in: 2016.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Available now for rent a bright and tasteful, 4-room, furnished apartment with a west-facing balcony and a spacious storage room on the building's top floor. This furnished apartment, located in the Hoofddorpplein area, is nicely laid out and recently fitted with new wooden floors and a luxurious bathroom.

"This property is listed by a MVA Certified Expat Broker" Dutch version above.

Layout: Common entrance, neat staircase.

First floor: hall with access to all rooms. At the front are the living and dining rooms with double-glazed windows. The living room is divided from the dining room by original-feature stained glass sliding doors and has a total surface area of approximately 28mē!

The kitchen is located at the rear with direct access to the balcony. The kitchen is equipped with a 5-burner gas hob, electric oven, dishwasher, and refrigerator. The kitchen has a charming black counter top, white cupboards and linoleum flooring.

On either side of the kitchen there are 2 bedrooms also with direct access to the balcony. These have a surface area of approximately 10mē and approximately 5,5mē. Both bedrooms are carpeted and contain wardrobes, the second bedroom's wardrobe is fitted.

The modern bathroom, renovated in 2016, is executed in a very tasteful tile. The room has a luxurious walk-in shower, wide sink, and wide under-sink cabinet.

On the building's top floor is a separate storage room of approximately 12mē with 2 windows. The space is equipped with a fitted wardrobe, ample shelving, a fridge-freezer, and laundry machines.

Hoofddorpplein area
The house is located in a popular residential area within walking distance of shops, supermarkets, and restaurants on Aalsmeerweg, Hoofddorpplein, Zeilstraat, and Amstelveenseweg. In the immediate vicinity there are also several recreational areas: Vondelpark, the Nieuwe Meer, the Amsterdamse Bos and Rembrandtpark.

Key data house

- Rent: 1.750,- excl. g/w/l;
- Two months deposit;
- Property is NOT available for house dividers;
- Surface area: approx. 62 mē;
- Furnished;
- Separate storage room: on the attic floor of approx. 12 mē, electricity and water connection available;
- Number of rooms: 4 of which 2 bedrooms;
- Outside space: approx. 6 mē;
- Energy label: D Label;
- Insulation: partially insulating glazing;
- Year of construction: 1935;
- Renovated in: 2016.

This information has been compiled by us with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surfaces stated are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.