Aalsmeerweg 92 huis 1059AN Amsterdam, Hoofddorppleinbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Omschrijving
Dit mooie en goed ingedeelde appartement met tuin op het Westen is gelegen op eigen grond in volle eigendom. Deze benedenwoning ligt in één van de leukste buurten van Oud-Zuid nabij het Vondelpark, de Hoofddorppleinbuurt!
Dit leuke 3-kamerappartement van ca. 64 m² is gelegen op de begane grond en heeft een heerlijke ruime tuin met een tuinhuis gelegen op het Westen. Het appartement kent originele details als een schouw, glas-in-lood ramen, paneeldeuren en de originele tegeltjes in de hal. Het appartement is netjes afgewerkt, heeft een ruime woonkamer en zowel woonkeuken als slaapkamer geven middels openslaande deuren toegang tot de tuin. Een tweede slaapkamer was oorspronkelijk aanwezig en is ook eenvoudig weer te creëren. Er is een actieve VvE die professioneel wordt beheerd.

Indeling
U komt binnen in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Er ligt een fraaie houten lamelparketvloer. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorkant van het appartement. Via de woonkamer is er een doorgang naar de ruime slaapkamer die aan de achterkant is gelegen. De slaapkamer is af te sluiten van de woonkamer middels twee deuren. De ruime woonkeuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur met onder andere een gaskookplaat, een combimagnetronoven, een koelkast en vaatwasser. Vanuit zowel de slaapkamer als de woonkeuken is er toegang tot de heerlijke tuin die op het Westen is gelegen en waar je in de avond van de zon kunt genieten. Vanuit de hal bereikt u ook de moderne badkamer met een ligbad/douche en wastafel. In de hal bevindt zich ook een separaat toilet getegeld in de stijl van de originele tegels in de hal.
Het tuinhuis, met electriciteit, bevindt zich achterin de tuin. Naast het tuinhuis zijn er in het appartement nog vijf grote inbouwkasten waarmee het appartement over veel bergruimte beschikt.

Locatie
De Aalsmeerweg is gelegen in de bruisende Hoofddorppleinbuurt in Oud-Zuid nabij het Vondelpark. Deze buurt is levendig met veel voorzieningen. Er is een grote diversiteit aan winkels en eetgelegenheden op het Hoofddorpplein, de Sloterkade, Zeilstraat en Amstelveenseweg. Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver te lopen. Zo is er een grote supermarket om de hoek en zijn er tal van kleine winkels, zoals een kaasboer, wijnhandel, groenteboer en slager. In de directe omgeving is tevens veel keuze als het gaat om cafés en restaurants. Denk aan Café Helder, Gent aan de Schinkel, Stadscafé van Mechelen en de Vondeltuin in het Vondelpark. Voor sport en ontspanning kunt u terecht in het nabijgelegen Vondelpark en het Amsterdamse Bos.
In enkele minuten fietsen door het Vondelpark bent u zo op het Leidseplein. Met de auto rijdt u vanaf het Aalsmeerplein zo de Ring A10 op. Op loopafstand (bij de Anthony Fokkerweg) kunt u doordeweeks overdag zonder vergunning goedkoop parkeren. In de avonduren en heet weekend is het parkeren daar zelfs gratis. Vanaf het Hoofddorpplein zijn er verschillende mogelijkheden met het openbaar vervoer zoals tram 2 naar het Leidseplein en bus 15 naar Station Zuid.

Bijzonderheden
- Gelegen op eigen grond
- Tuin op het westen
- Fantastische locatie
- Circa 64 m² gebruiksoppervlak
- Nieuwe Vaillant HR ketel (maart 2016)
- Actieve VvE met 16 leden met professionele VvE-beheerder
- Servicekosten bedragen slechts € 64,- per maand
- Oplevering in overleg

++++++++++

Description
This beautiful and well laid apartment with garden on the West is located on private land in full ownership. This apartment is situated in one of the nicest neighborhoods of Oud Zuid near the Vondelpark, the Hoofddorppleinbuurt!
This cute 3-room apartment of 64 m² is located on the ground floor and has a lovely large garden with a gazebo located on the West. The apartment has original details like a fireplace, stained-glass windows, panel doors and original tiles in the entrance hall. The apartment is nicely finished, has a spacious living room and kitchen as well as a bedroom through French doors give access to the garden. A second bedroom was originally present and also create simple again. There is an active association of owners that is professionally managed.

Lay out
You enter via the hall, which give access to all rooms. There is a beautiful wooden parquet flooring. The spacious living room is located at the front of the apartment. Through the living room there is a passage to the spacious master bedroom which is located on the back. The bedroom can be closed off from the living room through two doors. The spacious kitchen is equipped with various appliances including a gas hob, microwave oven, refrigerator and dishwasher. From both the bedroom and the kitchen there is access to the lovely garden which is located on the West and where you can enjoy the evening sun. From the hall you reach the modern bathroom with a tub / shower and sink. In the hall is also a separate toilet tiled in the style of the original tiles in the entrance hall.
The garden house with electricity, is part of the garden. Besides the garden house there are five large fitted wardrobes to the apartment has plenty of storage space in the apartment.

location
Aalsmeerweg is located in the bustling Hoofddorppleinbuurt in Oud Zuid near the Vondelpark. This area is lively with many amenities. There is a wide variety of shops and eateries on the Hoofddorpplein, Sloterkade, Sail Street and Amstelveenseweg. For your daily shopping you do not have to walk far. There is a large supermarket around the corner and there are plenty of small shops, such as a cheese shop, wine shop, greengrocer and butcher. In the immediate vicinity is also a lot of choice when it comes to cafes and restaurants. Think Cafe Bright, Gent to Schinkel, Mechelen Stadscafé and Vondeltuin in the Vondelpark. For sport and relaxation, guests can visit the nearby Vondelpark and Amsterdam Forest.
In a few minutes cycling through the Vondelpark you as the Leidseplein. By car you drive as the A10 from the Aalsmeerplein. Within walking distance (to Anthony Fokkerweg) please weekday daytime unlicensed cheap parking. In the evenings and hot weekend the park there even for free. From Hoofddorpplein there are various possibilities with public transport as tram 2 to Leidseplein and 15 bus to South Station.

Specifics
- Located on private land
- Garden on the west
- Fantastic location
- Approximately 64 sqm usable area
- New Vaillant boiler HR (March 2016)
- Active Owners Association with 16 members with professional HOA manager
- Service costs only € 64, - per month
- Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-03-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
64 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de andere buurten in Zuid door rivier de Schinkel. Het is begin 20e eeuw gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’. Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein. Hieromheen en langs de Zeilstraat bevinden zich de belangrijkste winkels. De afgelopen jaren zijn hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen. Hierdoor zijn meer middeninkomens in de wijk komen wonen en meer gezinnen met kleine kinderen.