Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Abbenesstraat 28 - hs 1059TE Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

Huurprijs € 1.750 per maand

Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

--- English text below ---

Absoluut een zr fraai en hoogwaardig gerenoveerde benedenwoning van circa 60 m met een mooie tuin van circa 55 m. De woning heeft de beschikking over 2 ruime slaapkamers en een houten schuur van circa 7 m.

NIET VOOR DELERS - NOT FOR SHARING!
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan delers. Onder delers wordt verstaan studenten en/of vrienden of vriendinnen die de woning gezamenlijk huren. Ook het samenwonen van 2 of meer (hoogopgeleide) werkende personen is niet mogelijk. Een stel, een echtpaar of een gezin komt wel in aanmerking voor deze woning.

DE INDELING
Middels de eigen ingang aan de voorzijde van het gebouw komt u binnen in een vestibule. Deze verschaft direct toegang tot de woonkamer van de woning. In deze lichte en ruime woonkamer treft u tevens de moderne open keuken. Deze luxe keuken is voorzien van een koelkast met inbouw vriesvak, een vaatwasser, een 5-pits gasfornuis, een combi-oven/magnetron, een vaatwasser en een RVS afzuigkap. Centraal in de woning treft u de luxe badkamer welke voorzien is van een inloopregendouche, een ligbad, een dubbele wastafel met opbergladen en een designradiator. Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers met beide toegang tot de ruime tuin van circa 55 m. De beide slaapkamers meten circa 10 m (3.45 x 2.93) en circa 10.50 m (2.53 x 4.16 m). Voorts treft u nog een (zwevend) toilet met fontein aan, een separaat wasruimte en in de tuin bevindt zich nog een houten schuur van circa 7 m.

De gehele woning is voorzien van hoogwaardige stoffering. Werkelijk een zeer fraai gerenoveerde benedenwoning die absoluut een bezichtiging waard is!

DE LIGGING
De populariteit van de Hoofddorppleinbuurt in Stadsdeel Zuid (voormalig Oud Zuid) is niet alleen te danken aan de ideale ligging ten opzichte het Vondelpark en de uitvalswegen A10 & A4, maar met name ook aan de prettige sfeer op straat. Winkels vindt u op loopafstand op o.a. het Hoofddorpplein, de Sloterkade en in de Zeilstraat (verlengde Koninginneweg). Voor een ontspannen wandeling gaat u naar het Vondelpark en voor een avondje uit heeft u de keuze in tal van gezellige restaurantjes en cafeetjes in de buurt. De Westlandgracht ligt om de hoek en biedt eventueel de mogelijkheid om een bootje aan de kade aan te leggen. U kunt hier lekker op een bankje of in het gras van de zon genieten.

HET ONDERHOUD
Het betreft hier een (volledig) gerenoveerde woning (renovatiejaar 2014). O.a. de keuken, het sanitair, elektra en C.V.-installatie zijn vernieuwd. Daarnaast is er in het gehele appartement hoogwaardige vitrage opgehangen. Er is sprake van volledig dubbel glas.

BIJZONDERHEDEN
-Niet voor delers geschikt not for sharing!
-Huurprijs is excl. G/W/L;
-Twee maanden waarborgsom;
-Eenmalig 195,- contractkosten;
-Minimumduur van 12 maanden.

---English text---

Lovely 3-room ground floor apartment of approx. 60 m with a nice backyard of approx. 55 m.

NOT FOR SHARING !
At the request of the landlord, it is not possible to rent this property to divisors. Divisors means students or friends who rent the property jointly. Also the cohabitation of two or more (highly skilled) colleagues is not possible. A set, a couple or a family will be eligible for this property.

THE LAYOUT
Apartment has its own entrance on street level. Hallway gives access to the living room with open kitchen. The kitchen has all the necessary appliances such as but not limited to a dishwasher, fridge, freezer, stove with extraction hood and an oven/microwave combination. Centrally located is the bathroom that has a walk-in shower, double sink and a bathtub. Both of the bedrooms are situated in the rear, these measure 10 m (3.45m x 2.93m) and 10.50 m (2.53m x 4.16m) respectively. Both of the bedrooms have access to the spacious backyard of approx. 55 m. The garden has a wooden shed of approx. 7 m. Additionally the apartment has a separate toilet and separate laundry facility.

THE LOCATION
The popularity of the Hoofddorpplein neighborhood in Stadsdeel Zuid (former Old South) is not only due to its ideal location in relation to the Vondelpark and the A10 and A4 highways, but also to the pleasant atmosphere on the street. Shops are within walking distance of, among other things, the Hoofddorpplein, the Sloterkade and in the Zeilstraat (extended Koninginneweg). For a leisurely stroll, go to the Vondelpark and for a night out you can choose from a variety of cozy restaurants and cafes nearby. The Westlandgracht is around the corner and possibly offers the possibility of a boat on the quayside. You can enjoy it on a bench or in the sunshine. There is currently no waiting time for a parking permit (South 2.3 licensing area: Hoofddorpplein and Schinkelbuurt).

THE MAINTENANCE
The apartment is recently renovated (2014). The kitchen, bathroom and central heating system are renewed and all the walls and ceilings have been plastered and painted. Also a new floor was laid and new curtains were installed.
Additionally the apartment is fully double glazed.

DETAILS:
-Not for sharing;
-Rental price is excl. G/W/L;
-One-time 195,-contract costs;
-2 months deposit;
-Minimum rental term of 12 months.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van Plan West, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder