Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Abbenesstraat 3 I 1059TB Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

PUUR* WONEN!
HEERLIJK LICHT HOEK APPARTEMENT MET EEN BALKON RONDOM OP DE EERSTE VERDIEPING IN DE ZEER GEWILDE HOOFDDORPPLEINBUURT OP EIGEN GROND.

Dit hoekappartement is helemaal af en heeft een heerlijk balkon rondom waar u in de zomer lekker kunt loungen met een goed boek en een glas wijn. Door de hoekligging is de woning tijdens alle seizoenen licht. De ruime opzet van de woning zorgt ervoor dat u naast de ruime woonkamer, ook een echte masterbedroom heeft. Het appartement is turn-key dus dozen inpakken en verhuizen maar! De extra dozen en spullen kunt u mooi in de grote berging op de zolderverdieping kwijt.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis komt u binnen op de eerste verdieping en bereikt u de voordeur van het appartement. De gang geeft toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is door hoekligging met 5 paar openslaande deuren zeer licht. De openslaande deuren geven allen toegang tot het heerlijke balkon. Doordat het balkon rondom de woning is gesitueerd kunt u op verschillende momenten van de dag genieten van de zon. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de Abbenes-zijde en beschikt over een erker. De aparte keuken is gesitueerd tussen de woonkamer en de badkamer in en is voorzien van een vier-pits gasfornuis en een oven. Naast de keuken bevindt zich de badkamer voorzien van een bad, inloopdouche en een dubbele wastafel. De wc is separaat. De ruime bergingkast met wasmachineaansluiting bevindt zich naast de wc. Daarnaast bevindt zich boven ook nog een grote bergruimte, dit is een grote kamer met een raam en uitzicht op de Abbenesstraat.

Omgeving:
Het appartement ligt in de Abbenesstraat nabij de Westlandgracht en het Hoofdorpplein. De ligging aan de brede straat met groen voor de deur is bijzonder prettig. In de omgeving is een ruim aanbod van winkels, café's en terrassen. Vascobelo Café - Brasserie, Drover's Dog, Gent aan de Schinkel en stadscafé Van Mechelen liggen nabij, evenals het Vondelpark, de Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos. Met tram 2 binnen 10 minuten in hartje Amsterdam. Vanaf het Hoofddorpplein vertrekt buslijn 15 naar Station Zuid. Bijzonder gunstige ligging ten opzichte van de Ring A-10, de woning is zeer snel te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond
* Zonnig balkon
* Licht appartement
* Turn-key
* In de hippe Hoofddorppleinbuurt
* Gezonde en actieve VvE
* Servicekosten € 101,49 per maand
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure en documentatie over de woning en VvE zijn beschikbaar op de website van de verkopend makelaar

** ENGLISH **

PUUR* WONEN!
BEAUTIFUL LIGHT CORNER APARTMENT WITH A BALCONY AROUND AT THE FIRST FLOOR IN THE VERY WANTED HOOFDDORPPLEINBUURT ON FREE HOLD LAND.

This corner apartment is completely finished and has a lovely balcony all around where you can lounge in the summer with a good book and a glass of wine. Due to the corner location, the house is light during all seasons. The spacious layout of the house ensures that you have a real master bedroom in addition to the spacious living room. The apartment is turnkey so pack your boxes and move! You can store your extra boxes and things in the large storage room in the attic floor.

Layout:
Through the common staircase you enter the first floor where you reach the front door of the apartment. The corridor gives access to all rooms. The spacious living room is located at the front of the apartment and is very light due to the corner location with 5 pairs of doors. The patio doors all give access to the wonderful balcony. Because the balcony is situated around the house you can enjoy the sun at different times of the day. The spacious bedroom is located on the Abbenes side and has a bay window. The separate kitchen is situated between the living room and the bathroom and is equipped with a four-burner gas stove and an oven. Next to the kitchen is the bathroom with a bath, walk-in shower and a double sink. The toilet is separate. The spacious storage cupboard with washing machine connection is located next to the toilet. In addition, there is also a large storage room upstairs, this is a large room with a window and a view of Abbenesstraat.

Surroundings:
The apartment is located on the Abbenesstraat near the Westlandgracht and the Hoofdorpplein. The location on this wide street with greenery on the doorstep is particularly pleasant. There is a wide selection of shops, cafés and terraces in the area. Vascobelo Café - Brasserie, Drover's Dog, Ghent on the Schinkel and stadscafé Van Mechelen are nearby, as are the Vondelpark, the Nieuwe Meer and the Amsterdamse Bos. With tram 2 you are within 10 minutes in the heart of Amsterdam. Bus 15 departs from Hoofddorpplein to Station Zuid. Particularly convenient location in relation to the Ring A-10, the property is very quickly accessible by car and public transport.

Particularities:
* Located on freehold land
* Sunny balcony
* Light apartment
* Turnkey
* In the hip Hoofddorpplein neighbourhood
* Healthy and active VvE
* Service costs € 101.49 per month
* Delivery in consultation

An extensive brochure and documentation about the property and VvE are available on the website of the selling real estate agent
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-07-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder