Abbenesstraat 4 hs 1059TD Amsterdam, Aalsmeerwegbuurt West

Vraagprijs € 449.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***English tekst below***

Heerlijke begane grond woning in een van de mooiste en gezelligste straten van de Hoofddorppleinbuurt. De Hoofdorppleinbuurt is een gezellige buurt met een grote verscheidenheid aan winkels, cafés en restaurants. Het Vondelpark en Rembrandtpark liggen om de hoek, maar ook het Amsterdamse Bos en de Nieuwe Meer zijn op korte afstand te vinden. De buurt heeft uitstekende openbaarvervoerverbindingen (zowel tram, bus, metro als trein). Ook de bereikbaarheid met de auto is zeer gunstig, de Ring A-10 is nabij. De woning beschikt over een tuin.

INDELING
Begane grond: entree, hal, woonkamer voorzien van massief eikenvloer en sfeervolle gashaard, moderne open keuken met (schier)eiland en in witte kleurstelling, voorzien van combi-oven, vaatwasser, koelkast vriezer, afzuiger, 5 pits gaskookplaat, quooker.
Verrassend ruime, moderne badkamer voorzien van antraciet tegel, douche, bad, toilet en wastafel, masterbedroom met riante walkin-closet, slaapkamer. Vanuit de keuken heeft u door middel van openslaande deuren toegang tot de achtertuin, gelegen op het noorden. De sfeervolle tuin is voor zien van houten delen. Tuinberging met electra.

BIJZONDERHEDEN;
- Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht;
- Goed onderhouden en sfeervolle woning;
- Het woonoppervlakte bedraagt ca. 76 m2.
- Servicekosten € 85,- per maand;
- Kleinschalige, financieel zeer gezonde vereniging van eigenaren;
- Het appartement maakt het 12/100e aandeel uit in de gemeenschap;
- Het onderhoud aan de achterzijde wordt in eigen beheer uitgevoerd;
- Verwarming en warm water middels een Remeha cv combiketel, bouwjaar 2018, de cv ketel is
reeds voorbereid voor gebruik met warmtepomp;
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
- De VVE staat geen AirBnB toe in het complex;
- Oplevering in overleg. (begin september 2019)


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Wij adviseren u bij interesse in de woning contact op te nemen met ons kantoor of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.Lovely ground floor home in one of the nicest streets in the Hoofddorppleinbuurt. The Hoofdorppleinbuurt is a cozy neighborhood with a large variety of shops, cafés and restaurants. The Vondelpark and Rembrandtpark are just around the corner, but also the Amsterdamse Bos and the Nieuwe Meer can be found within a short distance. The neighborhood has excellent public transport connections (tram, bus, metro and train). The accessibility by car is also very favorable, the Ring A-10 is nearby. The property has a garden.

LAYOUT
Ground floor: entrance, hall, living room with solid oak floor and atmospheric gas fireplace, modern open kitchen with (peninsula) island and in white color scheme, with combi oven, dishwasher, fridge freezer, extractor, 5 burner gas hob, quooker.
Surprisingly spacious, modern bathroom with anthracite tile, shower, bath, toilet and sink, master bedroom with spacious walk-in closet, bedroom. From the kitchen you have access to the back garden, which is facing north through sliding doors. The attractive garden is equipped with wooden parts. Garden shed with electricity.

PARTICULARITIES;
- Located on private land, so no leasehold;
- Well maintained and attractive home;
- Service costs € 85 per month;
- Small-scale, financially very healthy association of owners;
- The apartment makes up the 12 / 100th share in the community;
- The maintenance at the rear is carried out in-house;
- Heating and hot water through a Remeha cv combi boiler, built in 2018, the cv boiler
already prepared for use with heat pump;
- The house is partly equipped with double glazing;
- The VVE does not allow AirBnB in the complex;
- Delivery in consultation. (early September 2019)


This information has been compiled by us with due care on the basis of data from the seller (and / or third parties). On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. If you are interested in the property, we advise you to contact our office or have your own NVM broker assist you. All specified sizes and surfaces are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofddorppleinbuurt

De Hoofddorppleinbuurt ligt in het westen van stadsdeel Zuid en is gescheiden van de rest van Amsterdam Zuid door rivier de Schinkel. Verder wordt de wijk begrensd door het Surinameplein, de Surinamestraat, de A10, de Henk Sneevlietweg en de Westlandgracht.
Gentrification in de Hoofddorppleinbuurt
Het Hoofddorpplein vormt het centrale verkeersplein van de Hoofddorppleinbuurt. Toch is Hoofddorppleinbuurt voornamelijk een woonbuurt met - daaruit voortkomend - een groot winkelaanbod. Dit centreert zich op en rondom het Hoofddorpplein en in de Zeilstraat. Zoals in veel andere wijken aan de rand van de stad vinden ook in de Hoofddorppleinbuurt ontwikkelingen plaats die wijzen op gentrification; er zijn meer middeninkomens en gezinnen met kinderen in de wijk komen wonen. Maar ook voor studenten en starters is de buurt aantrekkelijk. . De afgelopen jaren zijn dan ook hier veel particuliere huurwoningen omgezet in koopwoningen en is er veel horeca bijgekomen. Eind 2017 woonden er bijna 12000 inwoners in de Hoofddorppleinbuurt.
Hoofddorppleinbuurt onderdeel Plan West
De Hoofddorpleinbuurt is in de jaren twintig gebouwd als onderdeel van ‘Plan West’, een uitbreidingsplan van de gemeente voor het verlengde van de West-Indische buurt op het geannexeerde grondgebied van wat eerder gemeente Sloten was. Sommige straten in de wijk stammen nog uit die tijd, zoals de Jacob Marisstraat en omliggende straten. Veel straten in de Hoofddorppleinbuurt zijn genoemd naar 19e-eeuwse schilders en plaatsen ten zuidwesten van Amsterdam, zoals de Heemstedestraat en de Aalsmeerweg. De brug tussen de buurt en de Amstelveenseweg is er sinds 1927.