Vorige | Volgende

Abberdaan 204 1046AB Amsterdam, Sloterdijk III West

Huurprijs € 1.495 per maand

Omschrijving

Object:
Bedrijfsunit met kantoorruimte, deel uitmakend van een modern bedrijfsverzamelcomplex gelegen aan de Abberdaan, één van de doorgaande wegen in Sloterdijk III, gesitueerd met uitzicht op de net gerealiseerde Westrandweg (snelweg A5).

Bereikbaarheid:
Door de net gerealiseerde snelweg A5 (Westrandweg) en de ligging aan de Haarlemmer-weg zijn de units meer dan uitstekend bereikbaar. Zowel de snelweg A9 en de Ring A10 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Vloeroppervlak:
Totaal: ca. 200 m², als volgt verdeeld:
ca. 100 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
ca. 100 m² kantoor-/opslagruimte op de eerste verdiepingen;

Parkeren:
Ruim voldoende op eigen terrein en openbaar terrein.

Opleveringsniveau:
huidige staat;
Bedrijfsruimte:
- vloerbelasting b.g.g. 1.500 kg / m2;
- betonvloer;
- overheaddeur 3,0 x 3,0 m;
- vrije hoogte 3,5 meter;
- centrale verwarming;
- toilet.
Kantoorruimte:
- verlaagd systeemplafond met lichtarmaturen;
- CV radiatoren;
- eenvoudige keuken;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-01-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
200 m²
Opp bedrijfshal
200 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bedrijventerrein Sloterdijk

Bedrijventerrein Sloterdijk (of de 'Sloterdijken' I, II, III en IV) ligt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en is onderdeel van industriegebied Westpoort. Het ligt ten westen van het centrum van Amsterdam en ten zuiden van het Westelijk Havengebied. Onderlangs wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Amsterdam - Haarlem. Naast bedrijven in alle soorten en maten vindt men er openbare ruimte en vrije kavels die door de gemeente ter ontwikkeling worden aangeboden.
Ontwikkeling Bedrijventerrein Sloterdijk in volle gang
Gemeente Amsterdam is van plan het stoere gebied, dat onder andere de vierde haven van Europa herbergt, de komende jaren te ontwikkelen tot een levendiger, meer divers en moderner bedrijventerrein, zodat bedrijven in alle takken van sport dit deel van de stad optimaal kunnen benutten. Zo is het de bedoeling dat er een stedelijk werkmilieu ontstaat met kleinschalige bedrijven en groen en is er reeds een mix van functies en kavels ontstaan van onder meer woonwinkels. Ook is er op Bedrijventerrein Sloterdijk plek voor bedrijven die van elders moeten verhuizen omdat zij worden verdreven door bijvoorbeeld woningbouw.
Verscheidenheid aan bedrijvigheid op Bedrijventerrein Sloterdijk
Naast allerlei kleinschalige bedrijvigheid is er op de lege kavels plaats gereserveerd voor industrie met een hoge milieucategorie. Daartegenover is er ook ruimte voor bedrijven die juist duurzaam zijn. Ook kijkt men naar de mogelijkheid een tijdelijk evenemententerrein in dit deel van de stad te openen en meer culturele ondernemers aan te trekken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder