Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Abbringstraat 11 1447PA Purmerend, Purmer-Zuid/Zuid

Veiling

Bouwjaar
1991
Woonoppervlakte
180 m²
Aantal kamers
7
Perceeloppervlakte
371 m²

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op woensdag 16 oktober 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.

Het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond, eigendom van de gemeente Purmerend, plaatselijk bekend te 1447 PA PURMEREND, Abbringstraat 11, kadastraal bekend gemeente Purmerend, sectie H, nummer 2408, groot drie are en eenenzeventig centiare (3 a 71 ca), met de zich op die grond bevinden opstallen uitmakende een woonhuis met verder toebehoren.
Het recht van erfpacht is voortdurend. De erfpachtcanon is afgekocht voor de gehele duur van de erfpacht.
De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) - als volgt: administratief onbewoond en mogelijk verhuurd/in gebruik bij (een)derde(n)
Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend.
Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd.
Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.
Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de koopsom en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.
Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten;
- de eventuele achterstallige erfpachtscanon.
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen. Tot en met 1 oktober 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen. Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 15.000,00.
Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen. De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 12 november 2019.

RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 739, in behandeling bij Mw J.M.Y. Rob.

Omgeving:
Je komt te wonen op een fijne plek in Purmer Zuid, op loopafstand van het winkelcentrum 'Meerland' en haar vele voorzieningen. Ook het stadscentrum met diverse cafés, restaurants en boetiekjes is dichtbij gelegen. Voor de forens is de woning ook gunstig gelegen; je hebt een goede aansluiting op de uitvalswegen en binnen ca. 20 (filevrije) minuten ben je in Amsterdam.

INDELING VOLGENS ONS ARCHIEF UIT 2003:
"Riante vrijstaande moderne villa met 660 m3 woongenot (incl. inpandige garage), uitgebouwde woonkeuken met serre/zitgedeelte (oppervlakte 27m˛) en een woonkamer van circa 50m˛. De woning ligt nabij de Westerweg en het Purmerbos. Ind.: entree, toilet, L-vormige woonkamer met spachtelputz-wandafwerking en tuindeuren, aangebouwde woonkeuken voorzien van een U-vormig keukenblok met diverse inbouwapparatuur. naast de woonkeuken is de serre\zitgedeelte met tuindeuren. Bijkeuken met wasmachineaansluiting en de doorgang tot de royale garage van 4x6,3 meter met een loopdeur. Verdieping: 4 slaapkamers allen met rechte wanden, met in de grote slaapkamer een wastafel en toegang tot recent luxe betegelde badkamer met toilet, douchcabine, handdoekradiator en een hoekligbad met whirpool. Vanaf de overloop is er toegang tot een aparte badkamer met fonteintje, toilet en douche. Vaste trap naar de zolderverdieping met twee ronde ramen en twee aparte ruimtes (mogelijkheid voor zolderkamers). Aparte houten berging staat in de recent opnieuw aangelegde achtertuin met sierbestrating".

LET OP! Er zijn twee bezichtigings mogelijkheden door middel van een OPEN HUIS, u hoeft zich hier niet voor aan te melden.

- woensdag 25 september van 16.00 tot en met 17.00 uur;
- maandag 14 oktober van 09.00 tot en met 10.00 uur.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
180 m²
Perceeloppervlakte
371 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.