Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Abebe Bikilalaan 27 1034WL Amsterdam, Banne Zuidoost

Bouwjaar
1995
Woonoppervlakte
86 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*** English translation below ***

Op slechts 6 minuten fietsen van de Noord/Zuidlijn (halte Noord) bieden wij deze ruime maisonnette met twee slaapkamers en een dakterras op het zuidwesten aan. De woning is in de loop der jaren volledig gerenoveerd door de huidige eigenaren en daarom zo te betrekken. Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor het maken van een afspraak, we leiden je graag rond!

LOCATIE:

De Abebe Bikilalaan ligt in de rustige, groene en kindvriendelijke woonwijk "Baron de Coubertin" in Amsterdam Noord. Het vernieuwde winkelcentrum De Banne ligt op loopafstand, de bushalte ligt om de hoek. Uitvalswegen als de A5, A7 en A10 zijn net als de Noord/Zuidlijn (halte station Noord) binnen enkele minuten te bereiken. Euroscoop is hier druk bezig bezig met het bouwen van een bioscoop met twaalf zalen en in totaal 2.500 bioscoopstoelen. In het complex komen ook twee restaurants.
De woning ligt vlakbij het Boven IJ Ziekenhuis. Kinderboerderij de Buiktuin en het Noorderparkbad zijn op loopafstand. Meer op zoek naar gezelligheid? Met 7 minuten fietsen ben je zowel op de NDSM met oa. Loetje aan het IJ, Pllek, Freddy's bar, IJver, Noorderlicht en de IJ-hallen als op het Hamerkwartier met oa. Skatecafe, FC Hyena, Stork en Hangar. Met 12 minuten fietsen ben je op de Pont die je naar het centrum van de stad brengt. Ook t Twiske is slechts 20 minuten fietsen.

INDELING:

Via de gemeenschappelijke entree lopen we naar de eerste verdieping. Hier komen we binnen in de hal welke alle vertrekken met elkaar verbindt. We beginnen links met het toilet met daarnaast de meterkast en vervolgens een berging waar voldoende ruimte is voor de wasmachine en droger. Vervolgens komen we bij de grote slaapkamer aan het einde van de hal. De slaapkamer is voorzien van een ruime inbouwkast met spiegeldeuren. De tweede, eveneens grote slaapkamer, vinden we rechts achter met daaraan grenzend de badkamer voorzien van douche en badkamermeubel. We nemen de trap naar de tweede verdieping en komen uit in de ruime en lichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, te weten: oven, vaatwasser, 5-pits gas kookfornuis, koelkast en vriezer. De woonkamer geeft toegang tot het zonnige dakterras dat is gesitueerd op het Zuidwesten. Door de ligging op de tweede verdieping heb je ook veel privacy. Tot slot is de woning voorzien van een ruime berging op de begane grond.

BIJZONDERHEDEN:

- Twee ruime slaapkamers;
- Gezonde VvE bestaande uit 33 appartementsrechten;
- Erfpacht afgekocht tot 31 mei 2044;
- Op slechts 6 minuten fietsen van de Noord/Zuidlijn;
- Oplevering vanaf 1 februari 2019;
- Gratis parkeren voor de deur;


Only 6 minutes by bike from the Noord/Zuidlijn we offer this spacious apartment with two bedrooms and a roof terrace on the southwest. The property has been completely renovated over the years by the current owners. Became curious? Call us to make an appointment, we are happy to show you around!

LOCATION:

The Abebe Bikilalaan is located in the quiet, green and child-friendly residential area "Baron de Coubertin" in Amsterdam Noord. The renovated shopping center De Banne is within walking distance, the bus stop is around the corner. Major highways such as the A5, A7 and A10 can be reached in just a few minutes, just like the Noord/Zuidlijn. Euroscoop is busy building a cinema with twelve screens and a total of 2,500 cinema seats. There will also be two restaurants in the complex.
The property is located near the Boven IJ Hospital. Petting zoo de Buiktuin and Noorderparkbad are within walking distance. Looking for fun? With 7 minutes cycling you are on the "NDSM werf" with Loetje aan het IJ, Pllek, Freddy's bar, IJver, Noorderlicht and the IJ-hallen as well as at "Het Hamerkwartier" with Skatecafe, FC Hyena, Stork and Hangar. With 12 minutes cycling you are on the ferry that brings you to the cente. Also 't Twiske is only 20 minutes by bike.

LAYOUT:

Through the common entrance we walk to the first floor. Here we enter the hall which connects all rooms. We start on the left with the toilet next to the meter cupboard and then a storage room with enough space for the washing machine and dryer. Then we go to the large bedroom at the end of the hall. The bedroom has a spacious wardrobe with mirrored doors. The second, also large bedroom, can be found in the back on the right, next to the bathroom fitted with a shower and bathroom furniture. We take the stairs to the second floor and end up in the spacious and bright living room with open kitchen. The kitchen is equipped with all conceivable built-in appliances as: oven, dishwasher, 5-burner gas cooker, fridge and freezer. The living room gives access to the sunny roof terrace that is situated on the Southwest. Because of its location on the second floor you also have a lot of privacy. Finally, the house has a large storage room on the ground floor.

DETAILS:

- Two spacious bedrooms;
- Healthy VvE consisting of 33 apartment rights;
- Leasehold surrendered to 31 May 2044;
- Only 6 minutes by bike from the Noord / Zuidlijn; -
- Delivery from 1 February 2019
- Free parking in front of the door
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-09-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder