Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Acaciastede 37 1112EV Diemen, Bomenrijk

Geveild

Bewaar object
Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
143 m²

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 28 november 2018 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling, ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V.
Het woonhuis met ondergrond, erf, tuin en verder toebehoren gelegen te 1112 EV Diemen, Acaciastede 37, kadastraal bekend gemeente: Diemen, sectie: E, nummer: 1753 groot: 1 a 43 ca.

De gebruikssituatie van het Registergoed is -voor zover verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) -als volgt:
administratief onbewoond.
Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend.
Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd.
Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

LET OP! Tot en met 13 november 2018 kan onderhands SCHRIFTELIJK een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Ligging: De woning ligt aan de rand van een rustige wijk in Diemen Zuid ("Bomenrijk"). Het winkelcentrum "Kruidenhof" met diverse winkels voor de eerste levensbehoeften ligt op loopafstand. De wijk bevat ook enkele scholen, een zwembad en een bibliotheek. De A-10 is binnen 3 minuten te bereiken. Diemen Zuid heeft haar eigen N.S. station. Dit trein-, bus- en metrostation ligt op loop- en fietsafstand van de woning. Redelijke parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Indeling:
Voortuin met parkeerplaats.
Begane grond; entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer aan de achterzijde en de keuken aan de voorzijde, achtertuin met een berging en een achterom.
Eerste verdieping; overloop, drie slaapkamers, badkamer met een ligbad en een wastafel en een separate toilet.
Tweede verdieping; overloop, twee slaapkamers en bergruimte.

Bezichtiging:
OPEN HUIS: vrijdag 9 november 2018 van 14.00 uur tot 15.00 uur en op dinsdag 27 november 2018 van 14.00 uur tot 15.00 uur
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-11-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Perceeloppervlakte
143 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's