Achillesstraat 132 I 1076RK Amsterdam, Van Tuyllbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

For rent in Amsterdam-Zuid:

Bright and luxurious furnished 3 room apartment of approx. 54 m² completely renovated in 2016, everything is new.
Especially for expats. 2 home sharers is possible!


***NEDERLANDSE VERTALING BENEDEN***

Located in Amsterdam South (Stadionbuurt) with spacious balcony.
Located in one of the popular neighborhoods in Amsterdam South, just a round the corner from Stadionplein and the Apollo neighborhood.

With a wide variety of (organic) shops, delicacies, cafés, bars and restaurants. Such as East in South, Jack Dish and Mr. Sam Asian Bistro. For your daily shopping you can go to the Marqt or the Albert Heijn. The Vondelpark and the Beatrixpark, as well as the Zuider Amstelkanaal are nearby, as are various other recreational opportunities and sports facilities.

The location is also very good compared to Amsterdam Zuid railway station, with a direct connection to Schiphol. The tram and bus are also within walking distance.

The A-10 ring can be reached within a few minutes by car via the S108 and S109 and a parking permit is quickly available (always check the municipality).

Layout:
Shared entrance with access to the apartment on the 1st floor. Entrance apartment, with hall, living room and modern kitchen at the front, with various built-in equipment such as induction cooker, extractor hood, combi oven, dishwasher and washing machine.
The living room is very bright because of the large windows with patio doors to the front balcony. You will also find the 2 bedrooms with double beds at the rear. Both rooms give access to the balcony at the rear.
The bathroom has a walk-in shower, washbasin furniture, a design radiator and a toilet.

Balcony:
At the rear, located on the southwest and accessible from both bedrooms

Requirements:
- rent per month: € 1.900, - excluding gas, water, electricity and internet
- immediately available
- Expats and home sharers are more than welcome
- fully furnished
- completely renovated 2016
- 2 month deposit

Interested? Then contact our office quickly!


***NEDERLANDSE VERTALING***
Te huur in Amsterdam-Zuid:

Licht en luxe gemeubileerd 3 kamer appartement van ca. 54 m² volledig gerenoveerd in 2016, alles is nieuw.
Vooral voor expats. 2 woningdelers is mogelijk!

Gelegen in Amsterdam Zuid (Stadionbuurt) met ruim balkon.
Gelegen in één van de populaire wijken in Amsterdam zuid , op slechts een steenworp afstand van het Stadionplein en de Apollobuurt.

Met een grote verscheidenheid aan (biologische) winkels, delicatessen, cafés, bars en restaurants. Zoals Oost in Zuid, Jack Dish en Mr. Sam Asian Bistro. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar de Marqt of de Albert Heijn. Het Vondelpark en het Beatrixpark, als ook Zuider Amstelkanaal zijn nabij gelegen, net als diverse andere recreatiemogelijkheden en sportfaciliteiten.

Tevens is de ligging erg goed ten opzichte van NS station Amsterdam Zuid, met directe verbinding naar Schiphol. Ook de tram en bus zijn op loopafstand.

De ring A-10 is binnen enkele autominuten te bereiken via de S108 en S109 en een parkeervergunning is snel verkrijgbaar.

Indeling:
Gezamenlijke entree met toegang tot het appartement op de 1e verdieping. Entree woning, met hal, aan de voorzijde woonkamer en moderne keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en wasmachine.
De woonkamer is erg licht vanwege de grote ramen met openslaande deuren naar balkon voorzijde. Verder treft u aan de achterzijde de 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden. Beide kamers geven toegang tot het balkon aan de achterzijde.
De badkamer heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en een designradiator en een toilet.

Balkon:
Aan de achterzijde, gelegen op het zuidwesten en bereikbaar van beide slaapkamers

Voorwaarden:
- huurprijs per maand: € 1.900, - excl. gas, water, elektriciteit en internet
- direct beschikbaar
- expats en woningdelers zijn meer dan welkom
- volledig gemeubileerd
- volledig gerenoveerd 2016
- 2 maand borg


Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met ons kantoor!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-07-2019
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus – in tegenstelling tot wat iedereen denkt – niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.