Achillesstraat 142 II 1076RL Amsterdam, Station-Zuid WTC en omgeving

Bewaar object

Omschrijving

Achillesstraat 142-II, 1076 RL Amsterdam

** For English, see below **

***** Gezellig vier kamer appartement met de woon-eetkamer ensuite. De woonkamer aan de voorzijde heeft een erker met fraai uitzicht over groen en water (mogelijkheid aanleggen van een boot).

De eetkamer is gecombineerd met een half open keuken en dubbele deuren naar een zeer zonnig balkon op het zuid-westen over de gehele breedte. Badkamer met bad en wastafel en een kleine slaapkamer aan de achterzijde met wasmachine en droger opstelling. Grote slaapkamer aan de voorzijde.

Heel prettig appartement, geheel voorzien van dubbel glas, op een top locatie.
Station Zuid om de hoek met een perfecte verbinding naar Schiphol en uitvalswegen zoals de ring A-10. Alle soorten van heerlijke winkels en restaurants in de directe omgeving zoals aan de Beethovenstraat en Stadionweg. Vondelpark op loopafstand.

Makkelijk parkeren en thans nog twee bewoners parkeervergunningen te verkrijgen (voor informatie verwijzen wij naar de gemeente Amsterdam).

Dit appartement is niet geschikt voor woningdelers (studenten). *****

- Uitzicht over het water en groen (mogelijkheid aanleggen boot)
- Makkelijke parkeren
- Om de hoek van Station Zuid en winkels en horeca
- Zonnig balkon op het Zuid-Westen
- Twee maanden borg
- Per direct beschikbaar

** English translation **

Achillesstraat 142-II, 1076 RL Amsterdam

***** Pleasant 4 room apartment with the living room and dining room en suite . The living room in the front of the apartment has a bay window with views across greenery and water (it is possible to dock a small boat nearby).

The dining room is combined with an half-open kitchen and has double doors leading to a sunny South-West facing balcony which spans the entire width of the apartment. Bathroom with a bath tub and sink and a smaller bedroom which houses the washer and dryer are located in the rear of the apartment. Large bedroom in the front.

A lovely apartment, with double glazed windows all around, in an A+ location.

(Train) Station Zuid is around the corner, a perfect connection to Schiphol Airport and main roads such as the A-10 ring road. Many different kind of shops, restaurants and bars are in the immediate vicinity, for example the Beethovenstraat and the Stadionweg. The Vondelpark is around the corner.

Easy parking and currently two resident parking permits per address available (for more information see the website of the council of Amsterdam).

This apartment is not suitable for roommates (students). *****


- Views across water and greenery (possibility to dock a small boat)
- Easy parking
- Around the corner from Station Zuid, shops, restaurants and bars
- Sunny, South-West facing balcony
- Two months deposit
- Available immediately
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-07-2017
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.