Achillesstraat 82 1076RG Amsterdam, Van Tuyllbuurt

Bewaar object

Omschrijving

UNIEKE KANS IN AMSTERDAM ZUID! BEGANE GROND WONING VAN CA. 86M2 MET TUIN (CA. 57M2) IN AMSTERDAM ZUID, MET DE POTENTIE OM ZELF NOG MOOIE KEUKEN, BADKAMER EN VLOER TE LEGGEN.

Dit is jouw kans om in Amsterdam Zuid een begane grond woning volledig naar eigen smaak in te richten. De woning is gerenoveerd in 2004, mooi gestuuct nadat de elektra overal is ingevreesd, uitgebouwd (2,5 meter) met vloer verwarming dus het betreft hier een woning welke esthetisch te verbeteren is. De woning is momenteel 86m2 en is niet volledig uitgebouwd. De ruime tuin op het van 57m2 op het zuidwesten is een heerlijke plek om met mooi weer buiten te zitten.

Indeling:
De woning heeft een eigen entree met tochtportaal en hal. De hal geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en in open verbinding met de achterzijde van de woning welke voorzien is van een glazen pui en vloerverwarming. Hier bevindt zich de open keuken met 4-pits gascomfort, afzuigkap, vaatwasser en ijskast. De twee paar openslaande deuren geven toegang tot de heerlijke tuin van ca. 57m2 op het westen. Een van de twee slaapkamers grenst aan de keuken en heeft toegang tot de badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Op de hal is een separaat toilet met fontein.

Omgeving:
Het appartement ligt in Amsterdam Oud-Zuid. Om de hoek van winkels en het openbaar vervoer van de Stadionweg (onder andere Marqt, Gall & Gall, Bagel Nash, bloemenkiosk, Albert Heijn, groentenman en diverse lekkere (afhaal)restaurants), het plantsoentje bij het VanTuyll van Serooskerkenplein, het Olympiaplein. Ook de winkels en horeca van de Cornelis Schuytstraat een Beethovenstraat liggen op steenworp afstand.
Openbaar vervoer via tram, bus en station Zuid WTC. De Ring A-10 is binnen vijf autominuten bereikbaar.

Erfpacht:
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpacht grond. De jaarlijkse canon bedraagt 586,24 en is fiscaal aftrekbaar. Het tijdvak loopt van 16-12-2004 t/m 15-12-2054. De Algemene Bepalingen voor Voortdurende Erfpacht 2000 zijn van toepassing. Een berekening voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht kan worden gedownload op onze eigen website.

Bijzonderheden:
* Gelegen op erfpacht ( 586,24 per jaar)
* Tuin van ca. 57m2
* Vloerverwarming in serre
* Woning met potentie
* Gezonde en actieve VvE
* Servicekosten 65,- per maand
* Oplevering in overleg (kan snel)

Een uitgebreide brochure en de stukken van de woning zijn te vinden op onze eigen website

* ENGLISH *

UNIQUE CHANCE IN THE SOUTH OF AMSTERDA! GROUND FLOOR HOUSE OF CA. 86M2 WITH GARDEN (CA. 57M2) IN AMSTERDAM SOUTH, WITH THE POTENCE TO PLACE A BEAUTIFUL KITCHEN, BATHROOM AND FLOOR.

This is your chance to set up a ground floor house in Amsterdam Zuid to your own taste. The house has been renovated in 2004, nicely plasterd after the electricity has been drilled everywhere, expanded (2.5 meters) with floor heating so this is a house which can be aesthetically improved. The property is currently 86m2 and is not fully extended. The spacious garden of 57m2 on the southwest is a lovely place to sit outside in good weather.

Layout:
The house has its own entrance with portal and hall. The hall gives access to all rooms of the house. The living room is located at the front and in open connection with the rear of the house which is equipped with a glass front and underfloor heating. Here is the open kitchen with 4-burner gas comfort, hood, dishwasher and refrigerator. The two pairs of French doors give access to the lovely garden of approx. 57m2 on the west. One of the two bedrooms is adjacent to the kitchen and has access to the bathroom with shower, sink and washing machine connection. The second bedroom is located at the front of the house. On the hall is a separate toilet with fountain.

Surroundings:
The apartment is located in Amsterdam Oud-Zuid. Around the corner of shops and public transport of the Stadionweg (including Marqt, Gall & Gall, Bagel Nash, flower kiosk, Albert Heijn, vegetables man and various tasty (takeaway) restaurants), the green at the VanTuyll of Serooskerkenplein, the Olympiaplein. The shops and restaurants of the Cornelis Schuytstraat and Beethovenstraat are just a stone's throw away.
Public transport via tram, bus and station Zuid WTC. The Ring A-10 can be reached within five minutes.

Ground lease:
The property is located on municipal leasehold land. The annual rent charge is 586.24 and is tax deductible. The period runs from 16-12-2004 to 15-12-2054. The General Provisions for Continued Annual Lease 2000 apply. A calculation for transfer to perpetual leasehold can be downloaded on our own website.

Particularities:
* Located on leasehold ( 586.24 per year)
* Garden of approx. 57m2
* Underfloor heating in conservatory
* Property with potential
* Healthy and active VvE
* Service costs 65, - per month
* Delivery in consultation (can be done quickly)

An extensive brochure and the documents of the house can be found on our own website
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-02-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus in tegenstelling tot wat iedereen denkt niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Kaart Achillesstraat 82 1076RG Amsterdam, Van Tuyllbuurt

naar Achillesstraat 82 1076RG Amsterdam, Van Tuyllbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand