Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Achillesstraat 99 I 1076PX Amsterdam, Van Tuyllbuurt

Huurprijs € 1.800 per maand

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
62 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Hoogwaardig (volledig) gerenoveerd n gestoffeerd 3-kamer appartement van circa 62 m met twee balkons gelegen op een geliefde locatie in Amsterdam Zuid. ENGLISH TEXT BELOW!

NIET VOOR DELERS - NOT FOR SHARING!
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan delers. Onder delers wordt verstaan studenten en/of vrienden of vriendinnen die de woning gezamenlijk huren. Ook het samenwonen van 2 of meer (hoogopgeleide) werkende personen is niet mogelijk. Een stel, een echtpaar of een gezin komt wel in aanmerking voor deze woning.

DE INDELING
Via de gemeenschappelijke hal is de eerste etage te bereiken. De centrale hal verschaft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is voorzien van een moderne open keuken welke is uitgerust met een vaatwasser, een koel- /vriescombinatie, een 4-pits inductieplaat, een oven, een RVS afzuigkap en een natuurstenen werkblad. De wasmachineaansluiting bevindt zich in een aparte kast en is bereikbaar vanuit de slaapkamer. De slaapkamers meten circa 11,3 m (3,80 x 2,97 m) en 9,2 m (2,78 x 3,31 m) en zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met 2 mengkranen, een ligbad, een inloopdouche en een spiegel met verlichting. Het (zwevend) toilet bevindt zich in een separate ruimte.

DE LIGGING
De woning is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid (voormalig Oud Zuid). De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, winkelvoorzieningen (Olympiaplein, de Cornelis Schuytstraat en Beethovenstraat) is goed bereikbaar via het openbaar vervoer (bus 15 en tram 24). De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School, zijn in de directe omgeving.

Het appartement is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC ligt op steenworp afstand). Parkeren is in deze buurt nog (relatief) makkelijk. Er bestaat geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

HET ONDERHOUD
Het betreft hier een (volledig) gerenoveerde woning. De keuken, het sanitair, elektra en C.V.-installatie zijn vernieuwd. Alle wanden en plafonds zijn glad gestuct. Daarnaast is er in het gehele appartement een mooie houten vloer gelegd en is er in alle kamers hoogwaardige vitrage opgehangen.

BIJZONDERHEDEN
- Niet voor delers geschikt not for sharing!
- Huurprijs is excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Eenmalig 195,- contractkosten;
- Minimale duur van 12 maanden.

--- English text ---

High-quality (fully) renovated and upholstered 3-room apartment of approximately 62 m with two balconies located in a popular location in Amsterdam South.

NOT FOR SHARING!
At the request of the lessor, it is not possible to make this property available to sharers. Shareholders are students and/or friends who rent the property together. Also, living together of 2 or more (highly educated) working persons is not possible. A couple, a couple or a family is eligible for this property.

THE LAYOUT
The first floor can be reached via the common hall. The central hall provides access to all rooms. The living room has a modern open kitchen which is equipped with a dishwasher, a fridge with freezer, a 4-burner induction plate, an oven, a stainless steel extractor hood, and a natural stone worktop. The washing machine connection is in a separate cupboard. The bedrooms measure approximately 11.3 m (3.80 x 2.97 m) and 9.2 m (2.78 x 3.31 m) and are located at the front of the house. The modern bathroom has a sink with 2 mixer taps, a bathtub, a walk-in shower and a mirror with lighting. The (floating) toilet is located in a separate room.

THE LOCATION
The property is located in the popular Zuid district (formerly Old South). The property has a convenient location in relation to various roads, shopping facilities (Olympiaplein, Cornelis Schuytstraat and Beethovenstraat) and is easily accessible via public transport (bus 15 and tram 24). The best schools in Amsterdam, including a number of primary schools, secondary schools and the British School, are in the immediate vicinity. The apartment is easily accessible by car via the ring A-10 exit Zuid and exit Rai (S108 and S109) and by public transport (station Zuid / WTC is close by). Parking is still (relatively) easy in this neighborhood. There is no waiting list for a parking permit and you can request two parking permits (information Cition).

THE MAINTENANCE
This is a (fully) renovated apartment. The kitchen, the bathroom, electricity and C.V. installation have been renewed. All walls and ceilings are smoothly plastered. In addition, a beautiful wooden floor has been laid throughout the apartment and high-quality net curtains have been hung in all rooms.

PARTICULARITIES
- Not suitable for sharers - not for sharing!
- Rent is excl. G / W / L;
- Two months deposit;
- One-off 195 contract costs;
- Minimum duration of 12 months.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus in tegenstelling tot wat iedereen denkt niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder