Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Achterbos 42 3645CE Vinkeveen, Vinkeveen

Vraagprijs € 795.000 

Bewaar object

Omschrijving

Zoekt u een bouwkavel voor een vrijstaande villa of een perceel dat u kunt splitsen ten behoeve van twee woningen in de vorm van 2/1-kap? Dan wordt Achterbos 42 wellicht uw nieuwe droomstek aan de Vinkeveense plassen. Momenteel staat er op het perceel een nette bungalow die bij de keuze van vervangende nieuwbouw nog gesloopt dient te worden. Het perceel heeft een kadastrale oppervlakte van 1.129 vierkante meter eigen grond.

De bouwmogelijkheden van het perceel zijn te vinden in het bestemmingsplan "Eerste herziening Lintbebouwing Vinkeveen" en in de vergunningsvrije bouwwerken, zie hiervoor:

www.derondevenen.nl/bestuur/publicatie/digitale-bestemmingsplannen

www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bouwregelgeving/documenten/brochures/2018/07/01/vergunningvrij-bouwen-bijbehorend-bouwwerk

Het bouwblok ten behoeve van het hoofdgebouw heeft een bruto oppervlakte van circa 100 m2. Binnen dit bouwblok geldt een maximale goothoogte van 4 meter en een maximale bouwhoogte van 9 meter. Dit betekent dat er in 3 lagen gebouwd kan worden en denk hierbij ook aan dakkapellen. Op de begane grond kunt u het hoofdgebouw nog ruimschoots uitbreiden door middel van de uitbouwmogelijkheden. Zowel vergunningsvrij (circa 150 m2) als vergunningsplichtig (circa 90 m2) zijn de bij- aan- en uitbouw mogelijkheden bijzonder ruim te noemen.

De ligging is uiteraard fantastisch! Dichtbij alle voorzieningen, de Vinkeveense plassen Ún natuurgebieden Waverhoeck en Botshol en vanuit uw eigen tuin kunt u varend, suppend of zwemmend de Vinkeveense plassen op.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via 0297-263 219 (app of telefoon) voor een brochure of bezichtiging.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-10-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Achterbos 42 3645CE Vinkeveen, Vinkeveen

naar Achterbos 42 3645CE Vinkeveen, Vinkeveen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand