Vorige | Volgende

Achterbos 52 R1 3645CE Vinkeveen, Vinkeveen

Vraagprijs € 398.000 

Bouwjaar
1976
Woonoppervlakte
106 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
585 m²

Omschrijving

In het fraaie slagenlandschap met trekgaten en legakkers vindt u deze goed onderhouden vrijstaande recreatiewoning. De woning is gelegen op een perceel van 585 vierkante meter en is met de auto bereikbaar. De tuin is prachtig aangelegd en voorzien van een onderheid terras, bootoverkapping, aanlegsteiger voor meerdere boten en een slibway. Naast de woning bevindt zich nog een royale inpandig bereikbare schuur die voorzien is van elektra, kitchenette en isolatie, en een overkapping voor bijvoorbeeld fietsen en een carport. De tuin grenst aan breed vaar- en zwemwater en staat in directe verbinding met de Noordplas. De Vinkeveense plassen liggen tussen Amsterdam en Utrecht en zijn via sluizen bereikbaar per boot. Vanaf deze locatie kunt u prachtige dagtochten maken over bijvoorbeeld de Vecht of door de grachten van Amsterdam. Met de auto bent u in 15 minuten in Amsterdam en 20 minuten in Utrecht.

Bijzonderheden:
- Het perceel is uitgegeven in erfpacht tot en met 31-10-2036, de canon is geïndexeerd en bedraagt € 4.429,-- per jaar (2019);
- Bij het recht van erfpacht zit een parkeerplaats op het naastgelegen besloten parkeerterrein. De huidige eigenaar heeft op basis van gunning in totaal 3 parkeerplaatsen tot zijn beschikking, waarbij de derde tegen een vergoeding van € 125,-- per jaar;
- Het gebruik als recreatiewoning is het gehele jaar door toegestaan;
- Oplevering in overleg;

Ziet u zichzelf met uw naasten genieten op deze fantastische stek? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging via 0297-263219, tot snel!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²
Perceeloppervlakte
585 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder