Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Achterbos 7 3645CA Vinkeveen, Vinkeveen

Vraagprijs € 225.000 

Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
173 m²

Omschrijving

Zeer charmant huisje om verliefd op te worden! Dit is zo'n kans die je maar zelden voorbij ziet komen: een vrijstaande woning op een perceel eigen grond van 173 vierkante meter. Het perceel is lopend of per auto bereikbaar indien u parkeergelegenheid op eigen terrein creŽert, via een recht van overpad. Er zit ook een betrekkelijke kant aan de woning; deze is namelijk niet gebouwd op heipalen en vertoont zakkingsverschijnselen met scheefstand. Vroeg of laat zal hier iets aan gedaan moeten worden om het binnen droog te houden. Om u inzicht te geven in de bouwkundige staat hebben wij een recent opgesteld bouwtechnisch rapport beschikbaar.
Het perceel is ook geschikt als bouwkavel, waarbij de bouwmogelijkheden ten behoeve van het hoofdgebouw bestaan uit een bouwblok van circa 44 vierkante meter. Binnen dit bouwblok mag een woning gebouwd worden met een goothoogte van 4 meter en een maximale bouwhoogte van 5 meter boven de goot (3 verdiepingen). Daarnaast zijn er op de begane grond nog mogelijkheden voor uit-, bij- en aanbouwen. Het bestemmingsplan is beschikbaar via ruimtelijkeplannen.nl.

De ligging is centraal tussen Amsterdam en Utrecht en vanaf het perceel kunt u gemakkelijk met de fiets alle dagelijkse voorzieningen bereiken, zoals winkels, scholen en sportgelegenheden. En natuurlijk de absolute pre van deze locatie: de Vinkeveense Plassen liggen op een steenworp afstand!

Laat u verrassen door alle charmes van dit huisje en kom aanstaande zaterdag 17 augustus naar het open huis van 11:00 - 12:00 uur.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²
Perceeloppervlakte
173 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder