Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Achterbos 99 WS 3645CB Vinkeveen, Vinkeveen

Bewaar object
Bouwjaar
1963
Woonoppervlakte
91 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
2.300 m²

Omschrijving

Vanaf de openbare weg, naast café/ hotel 't Meertje, loopt een pad van circa 75 meter naar een fantastisch royaal perceel eigen grond van maar liefst 2.300 vierkante meter. De vormgeving van het perceel is kenmerkend voor het natuurrijke landschap met landtongen en trekgaten. Het perceel is aan twee zijde gelegen aan vaarwater naar de Vinkeveense Plassen. Een rondje varen met de boot, buitengewoon tot rust komen in uw gigantische tuin, schaatspret op "het meertje"? Allemaal kenmerken waar vele mensen van dromen.

De woonark is gebouwd rond de jaren zestig en bevat nog vele kenmerken uit die tijd en de term opknapper past er goed bij. Constructief zijn er geen bijzonderheden gevonden door de bouwkundige keurder, die de woonark reeds voor u heeft gekeurd. Mocht u liever een nieuwe ark willen laten bouwen, dan is dat ook een optie. Volgens het bestemmingsplan is het toegestaan om een woonark aan te meren met een lengte van maximaal 18 meter, een breedte van maximaal 6 meter, een goothoogte van 3,5 meter en een nokhoogte van 4 meter boven de waterlijn.

Op het perceel staat een schuur met daar aan vast een soort gastenverblijf, bestaande uit een woonkamer/keuken en een slaapkamer. Beide bijgebouwen zijn niet onderheid en verkeren in slechte staat van onderhoud. Het voordeel dat dit bijgebouw er staat is dat de oppervlakte ruimer is dan wat volgens het bestemmingsplan formeel is toegestaan, namelijk 10 vierkante meter. Renoveren is daardoor een betere optie.

Mocht u dit prachtige perceel een keer met eigen ogen willen bewonderen, dan nodigen we u van harte uit voor een bezichtiging. Gelieve het perceel niet op eigen gelegenheid betreden.

Bijzonderheden:
- Over de waarde van de woonark is geen overdrachtsbelasting verschuldigd en over de waarde van het perceel is 6% overdrachtsbelasting verschuldigd;
- Bouwtechnische keuring ter inzage;
- Asbest golfplaten als waterkering/beschoeiing en asbesthoudend plaatmateriaal in de vloer van het overhangende gedeelte van de woonark;
- De woonark is niet geregistreerd in het Schepenregister van het Kadaster;
- Om het perceel te bereiken vanaf de openbare weg is er een recht van voetpad gevestigd. Op het perceel zelf is ook recht van voetpad gevestigd ten behoeve van het volgende perceel.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²
Perceeloppervlakte
2.300 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Foto's