Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Achterdijk 22 1441DH Purmerend, Binnenstad

Vraagprijs € 375.000 

Bouwjaar
2002
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Wonen met Purmerend in je broekzak!

Bij het schrijven van deze tekst, stonden wij voor een dilemma; gaan wij de bijzonder mooie locatie uitlichten, of de sublieme afwerkstaat van het appartement?

Hier is geen keuze uit te maken, daar deze twee factoren nek aan nek gaan!
Aan de ene kant heb je een droomlocatie met alles binnen handbereik en aan de andere kant hebben we een ontzettend ruim en hedendaags appartement vol schilderachtige raampartijen en een lichtinval met hoofdletter L!

Het appartement:
We beginnen toch bij het appartement, want daar gaat het per slot van rekening om. Het complex is gebouwd in 2002 en daarmee van alle gemakken voorzien. Wij hebben het genoegen om de mooiste kant van het complex toe te lichten, namelijk de kant zonder galerij!

Vanuit het trappenhuis of de lift, loop je middels de gang naar het appartement. Doordat hier enkel bestemmingsverkeer komt, namelijk de bewoners van nummer 22, heb je een bijzonder rustige locatie in het complex. Hé verdorie, hebben we het toch over de locatie...daarover straks meer.

Het is een wonder dat wij een uitgebreide tekst hebben geschreven over het appartement, want als je eenmaal de drempel over bent gestapt, ben je spontaan sprakeloos! Bij binnenkomst wordt je begroet door de riante woonkamer annex keuken over de gehele breedte van het appartement. Er is geen enkele mogelijkheid tot het ophangen van een schilderij, daar de raampartijen de overtoom hebben in het appartement, doch heb je met een schilderachtig uitzicht ook geen wand verfraaiing nodig!

Het appartement biedt een mooi contrast ten opzichte van de "drukte" (lees: gezelligheid) van de stad.

De luxe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en is uitgevoerd in een lichte kleurstelling, wat de lichte leefruimte complimenteert. De woonkamer is tevens voorzien van een high-tech airconditioning en een aparte loopdeur naar het balkon.

Verder treffen we een tweetal riante slaapkamers, een technische ruimte en uiteraard de badkamer, voorzien van een toilet, een ligbad en een aparte douche!

De locatie:
Er gaat toch echt niks boven wonen in de binnenstad, je bent altijd onder de mensen en je hebt alles binnen handbereik. Hoewel de luxe keuken zich er prachtig voor ontleent, kan het een keer voorkomen, dat u geen zin heeft om te kokkerellen, geen probleem, want u zit met een paar stappen in één van de meesterlijke restaurants op de koemarkt!

Daarnaast heeft het centrum van Purmerend, in de volksmond "Het stadje" meer dan genoeg te bieden!
In het Willem Eggert winkelcentrum treft u het grootste aandeel van de winkels, doch ontlenen de karakteristieke straten van Purmerend zich hier ook perfect voor!

Purmerend is op zoek naar een nieuwe bewonderaar, zorg ervoor dat u niet achteraan hoeft aan te sluiten en neem snel contact op!

- Wonen op A-locatie in de binnenstad
- Nabij koemarkt
- Lift aanwezig
- Beveiligde entree
- Geen galerij
- Door de centrale locatie en de voorzieningen in het complex is het object tevens geschikt voor ouderen en gehandicapten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder