Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ackershof 36 a 2641DZ Pijnacker, Pijnacker-Centrum / Dorp

Huurprijs € 42.500 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Pijnacker Nootdorp is een groeigemeente. Van ruim 40.000 inwoners in 2007 naar ruim 51.000 inwoners in 2014. In het centrum van Pijnacker is het winkelcentrum Ackershof gelegen. Nationale winkelketens zoals Albert Heijn, Etos, Mooi, Blokker maar ook de couleur locale zoals slager Van Opstal, Stompwijkse Kaasboer, Bakker Van Maanen en vele anderen, zijn hier ruimschoots vertegenwoordigd. Het Ackershof is goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaarvervoer. Onder het winkelcentrum is een zeer ruime parkeergarage gelegen (eerste 2 uur gratis)
welke beschikt over ca. 650 parkeerplaatsen.

De huurprijs is te vermeerderen met BTW.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-04-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
170 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

Pijnacker

Pijnacker is een plaats in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. Bij het dorp ligt de buurtschap Vlieland. Pijnacker is sinds 2002 onderdeel van de gemeente Pijnacker-Nootdorp; voor deze tijd was Pijnacker een zelfstandige gemeente.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is

Lees verder