Vorige | Volgende

Adam van Germezhof 10 1065TD Amsterdam, Jacques Veldmanbuurt

Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
78 m²

Omschrijving

Keurige eengezinswoning met heerlijk zonnige tuin op het zuidwesten in een kindvriendelijke buurt! De omgeving is voorzien van veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen. De winkels op het Sierplein en Delflandplein zijn op loopafstand en het Vondelpark op korte fietsafstand. Tevens is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de Ringweg A10, A4 en A9 en het openbaar vervoer (o.a. halte tram 2 en Station Lelylaan).

Het deel van de wijk waarin deze woning is gelegen is een ontwerp van architect F.J. van Gool die hier de zogenaamde "zaagtand"woningen introduceerde. De daklijst van alle woningen is voorzien van een blauw boeiboord. De daklijsten gaf aanleiding tot het ontstaan van de bijnaam "Bluebanddorp"

INDELING
Begane grond: entree, meterkast, toilet, nette keuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en losse koel/vriescombinatie, lichte woonkamer aan de achterzijde met toegang tot de zonnige tuin op het zuidwesten. In de zomer tot 's avonds de zon in de tuin.
Eerste etage: overloop, vaste kast, berging ten behoeve van de CV, toilet, 2 slaapkamers van goede afmetingen, waarvan een met vaste kast en nette badkamer voorzien van douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

BIJZONDERHEDEN
- De woning is een gemeentemonument;
- Erfpacht afgekocht tot en met 1 september 2060;
- De woonkamer is vergroot doordat de berging er deels is bij getrokken en de voordeur verplaatst;
- De woning heeft 8 zonnepanelen, 300watt (2019);
- CV-installatie, Intergas bouwjaar 2016;
- Woonoppervlakte van de woning is circa 77m2;
- Elektrisch zonnescherm en screen aan de achterzijde;
- Tuin op het zuidwesten van ca. 30m2;
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
- Oplevering in overleg.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Wij adviseren u bij interesse in de woning contact op te nemen met ons kantoor of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


***


Neat family home with a lovely sunny garden in the southwest in a child-friendly neighborhood! The area is with lots of greenery and play options for children. The shops on the Sierplein and Delflandplein are within walking distance and the Vondelpark within a short cycling distance. The property is also conveniently located for the A10, A4 and A9 ring roads and public transport (including tram 2 and Lelylaan Station).

The part of the neighborhood where this property is located is a design by architect F.J. van Gool who introduced the so-called "sawtooth" homes here. The roof strip of all houses has a blue fascia board. The roof moldings gave rise to the nickname "Bluebanddorp"

LAYOUT
Ground floor: entrance, cupboard, toilet, neat kitchen with hob, extractor, dishwasher and separate fridge / freezer, bright living room at the rear with access to the sunny garden on the southwest. In summer te sun in the garden until the evening.
First floor: landing, cupboard, storage room for the central heating, toilet, 2 bedrooms of good dimensions, one with fixed cupboard and neat bathroom with shower, sink and connection for the washing machine.

PARTICULARITIES
- The property is a municipal monument;
- The ground rent has been bought off until 1 September 2060;
- The living room has been enlarged because the storage room was partly pulled in and the front door moved;
- The property has 8 solar panels, 300 watts (2019);
- Central heating system, Intergas year 2016;
- Living area of ??the house is approximately 77m2;
- Electric awning and screen at the rear;
- Garden on the southwest of approx. 30m2;
- Ample parking space in front of the door;
- Delivery in consultation.


This information has been compiled by us with due care on the basis of data from the seller (and / or third parties). On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. If you are interested in the property, we advise you to contact our office or have your own NVM broker assist you. All specified sizes and surfaces are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-10-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²
Perceeloppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Slotervaart Zuid

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder