Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Adam van Germezhof 22 1065TE Amsterdam, Jacques Veldmanbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1958
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
92 m²

Omschrijving

Met trots presenteren wij u deze royale en lichte gerenoveerde eengezinswoning van circa 77 m2 met een heerlijk ruime tuin op het zuiden van circa 49 m².

In een rustige omgeving vindt u deze eengezinswoning met een heerlijke tuin. De woningen in de wijk kenmerken zich door de blauwe boeiboorden. De kleur blauw gaf aanleiding tot het ontstaan van de bijnaam “Bluebanddorp”. De wijk waarin deze woning is gelegen is een ontwerp van architect F.J. Van Gool, hij bedacht de “Zaagtand” woningen.
Het complex met de zogenoemde “Zaagtandwoningen” bestaat uit 299 laagbouwwoningen verdeeld over vijf stempels rondom gemeenschappelijke hoven. De huizen in het Bluebanddorp hebben de status van Gemeentelijk monument.

Ligging:
De woning is gelegen in het voormalige stadsdeel Slotervaart /Overtoomse Veld. In de omgeving treft u veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen. In de stad en toch rustig, ondanks dat u in de stad woont. De woning is goed en zeer centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen (o.a. de A10 en de A4) en openbaar vervoer. Op loopafstand treft u de Johan Huizingalaan alwaar een ruim en gevarieerd aanbod van winkels.

Indeling:
Entree: hier treft u links het toilet, de inpandige berging, de meterkast en aan de rechterzijde de open keuken. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gelegen met toegang naar de zonnige tuin gelegen op het zuiden.

Eerste Verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapvertrekken. De was- en stookruimte zijn separaat. Tevens vindt u hier het tweede toilet en de badkamer voorzien van een ligbad, douche en wastafel.

Erfpacht:
De grond waarop het pand is gelegen is uitgegeven in erfpacht onder de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van de Gemeente Amsterdam d.d. 2000. De erfpachtcanon is vooruitbetaald voor een periode van circa 50 jaar tot 31 augustus 2060.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte circa 77 m²
-Tuin op het zuiden van circa 49 m²
-Zonnecollectoren
-Gemeentelijk monument
-Erfpacht afgekocht tot 2060
-Riante tuin op het zuiden
-Oplevering kan snel

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-12-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²
Perceeloppervlakte
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Slotervaart Zuid

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.