Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Adamello 1 1060NW Amsterdam, De Aker West

Bewaar object

Omschrijving

Licht en rustig gelegen 2-kamer HOEKAPPARTEMENT op de BOVENSTE (2e) verdieping van een kleinschalig complex in de woonwijk De Aker. Op de begane grond is een BERGING aanwezig. De woning is gelegen in de nabijheid van het winkelcentrum “de Dukaat” met onder andere een supermarkt, bakker en slager. De woning ligt op loopafstand van de tramhalte van lijn 1 en in de direct omgeving van uitvalswegen A4, A5, A9 en A10. Voor het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Totaal woonoppervlak ca. 70 m2.
Inhoud ca. 203 m3.
Bouwjaar ca. 1997.

Indeling: Hal met meterkast, kast met CV, grote bergkast met zeer veel bergruimte en mechanische ventilatie unit, zwevend toilet met fontein, ruime en lichte woonkamer met deur naar het balkon, open keuken voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, dubbele spoelbak en koelkast, ruime slaapkamer met tussenwand, badkamer voorzien van een douchecabine met rainshower en handdouche, wastafel met spiegelkastje en planchet en opstelling voor wasmachine en droger.

Servicekosten bedragen € 86,24 per maand.

Eigendom belast met voortdurende erfpacht uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Canon is afgekocht tot en met 31-07-2046.

Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-07-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.

Kaart Adamello 1 1060NW Amsterdam, De Aker West

naar Adamello 1 1060NW Amsterdam, De Aker West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand