Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Adamello 39 1060NW Amsterdam, De Aker West

Vraagprijs € 350.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1997
Woonoppervlakte
87 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Moderne en ruime HOEKMAISONETTE met heerlijke zonnige TUIN gelegen op het zuid-oosten met HOUTEN BERGING en achterom.
Deze praktische woning (appartement) is gelegen in een kindvriendelijke buurt met een speeltuin aan de overkant en in de nabijheid van diverse uitvalswegen (A4, A5, A9 en A10), het openbaar vervoer (tram 1), winkelcentrum “de Dukaat”, scholen en crèches.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Totaal woonoppervlak ca. 87 m2.
Inhoud ca. 252 m3.
Bouwjaar ca. 1997.

Indeling: ruime entree met uitgebreide meterkast, moderne toiletruimte met zwevend toilet en fontein, royale en lichte woonkamer met schuifpui, praktische trapkast en zijraam, moderne en luxe keuken met 3-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, koel-vriescombinatie, magnetron en veel opbergmogelijkheden.

1e etage: ruime overloop met praktische kast met CV ketel en mechanische ventilatie unit, royale en sfeervolle eerste slaapkamer (evt. in 2 slaapkamers te splitsen), lichte en ruime tweede slaapkamer, nette moderne badkamer met luxe ligbad met douche, wasmachine aansluiting, groot wastafelmeubel met spiegel en bijbehorende kast.

Oplevering april 2019.

Eigendom belast met erfpacht uitgegeven door de gemeente Amsterdam.
Canon is afgekocht tot en met 31-07-2046.

Servicekosten bedragen ca. €76,00 per maand.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-10-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
87 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.