Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Adelaarstraat 6 1171TM Badhoevedorp, Badhoevedorp Zuid

Vraagprijs € 399.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
116 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
360 m²

Omschrijving

Deze gedateerde jaren '30 hoekwoning heeft nog diverse originele details en ligt dichtbij het centrum van Badhoevedorp.
Het woonhuis heeft vier slaapkamers, een zonnige achtertuin op het zuidwesten en een ruime garage.
De perfecte woning om helemaal naar eigen wens te verbouwen. De auto's kunnen op eigen terrein worden geparkeerd.

Indeling
Entree, meterkast, vaste trap naar de eerste verdieping. Verder zit er in de gang een kelder met veel bergruimte en een aparte toiletruimte.
De dichte keuken heeft aan twee kanten werkbladen. Op de vloer liggen tegels.
Er zit een gasfornuis in om op te koken. De deur in de keuken geeft toegang tot de achtertuin.
De woonkamer kan worden gesplitst in twee gedeeltes door middel van een nog originele schuifdeur. Aan de tuinzijde zitten openslaande deuren. Aan de voorzijde van de woonkamer zit een erker en in het midden staat een sfeervolle gaskachel. In de woonkamer en in de gang ligt vloerbedekking.

Eerste verdieping
Hier zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd.
De kleinste slaapkamer aan de tuinzijde heeft een balkon gelegen op het zuidwesten welke via een deur bereikbaar is. In deze kamer is ook de aansluiting voor de wasmachine gemaakt.
De tweede slaapkamer aan de tuinzijde heeft veel licht door een extra hoekraam, en er zit een vaste kast in voor extra bergruimte. De master bedroom aan de voorzijde van de woning is voorzien van een frans balkon met openslaande deuren. Hier zijn twee vaste kasten gemaakt voor extra bergruimte.
Op de hele eerste verdieping ligt vloerbedekking.
De eenvoudige badkamer is betegeld met een witte tegel met een vleugje grijs en heeft een douchecabine, toilet en wastafel.

Zolder
De zolder is via een vaste trap te bereiken. De CV ketel is hier geïnstalleerd. De zolder is een grote ruimte met schuine wanden waar men door middel van het plaatsen van dakkapellen twee slaapkamers van kan maken.

Tuin
De diepe zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten.
Er staat een ruime garage voorzien van elektra daarnaast bevindt zich nog apart een stenen schuurtje.

Locatie:
De woning ligt in een rustige woonwijk, nabij winkels, diverse basisscholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Onder andere Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol zijn goed bereikbaar.

In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen;

- Verkoper behoudt zicht het recht van gunning voor
- As is, where is clausule:
Verkoper en koper zijn overeengekomen dat in algemene zin het uitgangspunt ter zake de onderhavige koop en verkoop van het verkochte, een koop en verkoop op basis van het principe ‘as is, where is’ is, in verband waarmee de huidige bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand van het verkochte in alle opzichten door koper wordt aanvaard en ter zake door verkoper geen garanties worden gegeven, behoudens dat aan koper de eigendom wordt geleverd, vrij van hypotheken en beslagen. In de koopakte gemelde verklaringen, voorwaarden, bedingen en de van toepassing verklaarde algemene bepalingen dienen in die context te worden gelezen, casu quo uitgelegd.

Verkoop en overdracht
Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
in overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-05-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
360 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's