Adelaarsweg 45 1021BR Amsterdam, Vogelbuurt Zuid

Bewaar object

Omschrijving

PUUR* WONEN!
Heerlijk wonen in dit lichte en ruime dubbel bovenhuis met drie slaapkamers en eigen opgang in de Vogelbuurt in Amsterdam Noord.

Wonen in Noord is populairder dan ooit! De oude volkswijk met charmante woningen is erg gewild en met het openen van de Noord Zuid lijn bent u binnen no time in het centrum. Dit dubbele bovenhuis (maisonnette) is ideaal voor een stel in het begin van hun wooncarrière, delers of beleggers.

Indeling:
De woning heeft een eigen entree op de begane grond met hal en trap naar de eerste verdieping. De meterkasten (stroom en gas) bevinden zich bovenaan de trap. Aan de voorzijde is de ruime lichte woonkamer gelegen. Aan de achterzijde is de keuken gelegen met toegang tot het heerlijke en zonnige balkon. Het zonnige balkon is op het zuid/westen gelegen en kijkt uit op verzorgde tuinen. Op het balkon is een wasmachine aangebracht. Op deze verdieping is een separaat inbouwtoilet met fontein. Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde is de master bedroom gelegen (4,02m x 3,71m) met inbouwkast. Aan de achterzijde de tweede slaapkamer (2,96m x 3,71m) met inbouwkast en de groepenkast. De badkamer is voorzien van een bad met douchefunctie, inbouwtoilet, wastafel en centrale ventilatie. In de kapverdieping met cv-installatie, centrale ventilatie en wasmachine aansluiting zijn 2 openslaande Velux dakterrasvensters aangebracht (2018). Hier kan een dakterras worden gerealiseerd met vrij uitzicht richting het IJ. De bouwvergunning is reeds door de gemeente verleend. Vanaf het dak heeft u uitzicht op het Centraal Station en aangelegde cruiseschepen bij de Scheepsterminal. Bij Oud & Nieuw kunt u het vuurwerk in de stad aanschouwen. Er zijn geen andere dakterrassen aangelegd dus u zit hier heerlijk rustig en privé! De verdiepingen zijn allen geïsoleerd m.b.t. warmte en geluid en hebben dubbele beglazing.

Locatie:
De woning ligt op een leuke locatie in de Vogelbuurt op een loopafstand van 5 minuten naar de pont over het IJ. Via de pont is er een dag en nacht verbinding met het Centraal Station waardoor u binnen 10 minuten in het centrum bent. Tevens fietst u in 2 minuten naar het metrostation Noorderpark van de Noord-Zuidlijn welke 22 juli 2018 zal gaan rijden. Daarbij ligt de woning gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar de ringweg A-10 en de IJ-tunnel.
Per huis kunt u twee parkeervergunningen aanvragen (à 30 euro per jaar). Op loopafstand is het van der Pekplein met Il Pecorino, Cafe Keppler en Proeflokaal Kef. Ook vindt u restaurant Hotel De Goudfazant, restaurant Stork en de Tolhuistuin op een paar minuten fietsen. De woning bevindt zich in een groenrijke omgeving, nabij een speeltuin, een pierenbad en twee mooie parken (Noorderpark en Vliegenbos) waar u heerlijk kunt wandelen. Op loopafstand treft u meerdere supermarkten aan voor de dagelijkse boodschappen waaronder de Foodmarkt, winkelcentrum Mosveld en de markt in de Van der Pekstraat. Tevens biedt het hippe Amsterdam Noord u vele horeca-/uitgaansgelegenheden, creatieve bedrijven, meerdere sportclubs, meerdere scholen en een divers cultureel aanbod.

Erfpacht:
De woning heeft een gemeentelijke erfpacht met een afbetaalde canon tot 2056. Het huidige tijdvak loopt van 01-01-2007 t/m 31-12-2056. De Algemene bepalingen voortdurend erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Bijzonderheden:
* 5 kamer maisonnette (80m2) in goed onderhouden staat met eigen opgang
* Goed geïsoleerd m.b.t. warmte en geluid (Energie label B)
* Gunstige locatie m.b.t. vervoer (trein, noord/zuid lijn, bus, pont en wegen)
* Gelegen op afgekocht erfpacht
* Balkon op het zuid westen
* Mogelijkheid tot dakterras (bouwvergunning is verleend )
* Gezonde en actieve VvE
* Servicekosten €82,30 per maand
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure en informatie over de woning en VvE is beschikbaar op onze eigen website
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-07-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJplein/Vogelbuurt

De wijk Vogelbuurt-IJplein ligt aan het IJ, aan de oostkant van het Noord-Hollands Kanaal en ten zuiden van de Nieuwendammerdijk. De Vogelbuurt stamt uit de jaren twintig, de buurt rond het IJplein is later gebouwd, in de jaren tachtig. In de wijk ligt ook het Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam. IJplein/Vogelbuurt is ook een zogenoemde focuswijk, waar de overheid extra geld in investeert.

Kaart Adelaarsweg 45 1021BR Amsterdam, Vogelbuurt Zuid

naar Adelaarsweg 45 1021BR Amsterdam, Vogelbuurt Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand