Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Adelaarsweg 78 I 1021BW Amsterdam, Vogelbuurt Zuid

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Deze ruime unieke 5-kamer HOEK-maisonnette met balkon op het zuidoosten is gelegen in de Vogelbuurt in Amsterdam Noord nabij het IJplein.

Amsterdam-Noord ontwikkelt zich tot een nieuw bruisend centrum. Met veel ruimte voor sport, culturele voorzieningen en winkelcentrum Boven 't Y.

In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels en het grote winkelcentrum aan het Buikslotermeerplein is op fietsafstand. Boven het IJ is van alle kanten goed bereikbaar. Met de auto zit u binnen enkele minuten op de A10. De Coentunnel (afslag S118 Oostzanerwerf) en Zeeburgertunnel (afslag S115 Nieuwendam /S116 Volendam) verbinden Noord met Amsterdam-West en Amsterdam-Oost. De IJ-tunnel biedt automobilisten een directe aansluiting op de Amsterdamse binnenstad. De Noord/Zuidlijn en het station op het Buikslotermeerplein zijn op fietsafstand.

Indeling:

Eigen opgang vanuit de straat.

Eerste verdieping:
Bovenaan de trap, de hal met trap naar 2e verdieping, de meterkast en het toilet. Ruime woonkamer aan de voorzijde met vrij uitzicht. De woonkamer is sfeervol door onder andere de authentieke schouw, de schuifdeuren tussen de woon- en slaapkamer en de paneeldeuren. Aan de achterzijde van de woning ligt de keuken met wasmachine-aansluiting welke toegang biedt tot het balkon!

Tweede verdieping:
Overloop, twee slaapkamers (circa 12 m en 9 m) aan de achterzijde en een ruime slaapkamer (circa 17 m) aan de voorzijde. De badkamer, welke is voorzien van douche en wastafel, is te bereiken via de slaapkamer aan de voorkant.

Vliering:
C.V.-installatie gesitueerd op de vliering.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 95 m;
- C.V.-ketel Intergas 2004;
- Servicekosten circa 96,1- per maand (bijdrage 01-01-2018 t/m 01-07-2019);
- De VvE is voornemens op de volgende ledenvergadering de hoogte van de servicekosten te veranderen,
o.a. vanwege verbetering splitsingsakte m.b.t. gbo/bvo van de woningen en het aanpassen van de bijdrage i.v.m. onderhoud;
- VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- Erfpacht vooruitbetaald tot en met 15-09-2056;
- Anti-speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Loyens & Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-11-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJplein/Vogelbuurt

De wijk Vogelbuurt-IJplein ligt aan het IJ, aan de oostkant van het Noord-Hollands Kanaal en ten zuiden van de Nieuwendammerdijk. De Vogelbuurt stamt uit de jaren twintig, de buurt rond het IJplein is later gebouwd, in de jaren tachtig. In de wijk ligt ook het Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam. IJplein/Vogelbuurt is ook een zogenoemde focuswijk, waar de overheid extra geld in investeert.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder