Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Adelheidstraat 82 2595EE Den Haag, Bezuidenhout-Midden

Huurprijs € 3.500 per maand

Bouwjaar
1906
Woonoppervlakte
220 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
214 m²

Omschrijving

TOWN HOUSE WITH 4 BEDROOMS, 2 BATHROOMS AND LARGE BACK GARDEN. WELL MAINTAINED WITH ORIGINAL DETAILS. IN WALKING DISTANCE OF SHOPPING STREET “THERESIASTRAAT”, “HAAGSCHE BOS (FOREST) ” DEN HAAG CENTRAL STATION, STATION LN V NOI. CLOSE TO THE BRITISH SCHOOL, CITY CENTER AND TO EXIT ROADS (ROTTERDAM, UTRECHT AND AMSTERDAM).

Lay-out:
Ground floor:
Front garden, entrance: vestibule, hall with storage, modern toilet, living room and dining room separated by sliding doors, beautiful ceilings and wooden floors, double doors to back garden, modern open kitchen with all appliances and ample storage.
First floor:
Very spacious bedroom with a walk-in closet and a luxurious en-suite bathroom with bath, separate shower and toilet. 2nd Large bedroom with balcony.
Second floor:
Spacious bedroom with balcony, large laundry room with washing machine. Bathroom with shower. 2nd large bedroom.

SPECIALS
- Recently renovated (2,5 years ago)
- Partly furnished
- Rental price excludes utilities
- Double glazing throughout and smart heating system
- Lot's of original details an character
- Available November 1st 2019
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
220 m²
Perceeloppervlakte
214 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder