Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Admiraal De Ruijterweg 100 - 3 1056GP Amsterdam, Trompbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1910
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Admiraal De Ruijterweg 100-3

Gelegen in Stadsdeel West bieden wij dit net gerenoveerde driekamer appartement te huur aan. Op steenworp afstand zijn verschillende supermarkten gelegen, zoals de Albert Heijn en de Aldi. Daarnaast zijn er verscheidene horecagelegenheden op loopafstand.

Indeling:
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de derde verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer, met daar aangrenzend een extra zijkamer.

In de woonkamer bevindt zich de open keuken, voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, afwasmachine en combi-magnetron. Tevens kunt u hier de wasmachine aansluiten.

De masterbedroom met balkon is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De badkamer voorzien van ligbad/douche, wastafel en is te bereiken via deze slaapkamer. Dit appartement is hierdoor minder geschikt voor woningdelers.

Bijzonderheden:
- Huurprijs: €1.350,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Minder geschikt om te delen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 25 p/m
Aanmeldingsdatum
14-12-2018
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.