Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Admiraal De Ruijterweg 102 III+IV 1056GP Amsterdam, Trompbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1910
Woonoppervlakte
96 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

** ENGLISH BELOW **

Heerlijk licht en ruim opgezet appartement van maar liefst 96 m² met hoge plafonds, mooie massief eikenhouten vloer, drie slaapkamers, twee balkons en een geweldig dakterras!

Aan ruimte en licht geen gebrek in dit fantastische bovenhuis dat de afgelopen jaren zeer zorgvuldig en met veel liefde is bewoond. Het huis is met veel sfeer verbouwd en heeft een goede indeling waardoor alle meters optimaal benut worden. De hoge plafonds geven het een nog ruimtelijker gevoel. Naast twee balkons, oost en west, heeft het huis een zonnig (vergund!) dakterras met een fantastisch uitzicht over de stad.

Indeling:
Via een goed onderhouden en ruim trappenhuis bereikt u de woning. Entree in een kleine hal met gasten wc en toegang naar de lichte doorzon woonkamer van maar liefst 12 meter lang! Aan de achterzijde een lekker balkon op het oosten. Ook aan de achterzijde, vanuit de hal te bereiken, een slaapkamer met een aparte wasruimte. Vanuit de living toegang tot de sfeervolle keuken met balkon aan de voorzijde.
Middels een spiltrap kom je op de vierde verdieping. Hier is een master bedroom, een moderne badkamer met wc, dubbele wastafel en inloop douche en een studeerkamer/ babykamer. Vanuit deze etage bereik je het ruime dakterras dat met vergunning is aangelegd.
Door de gehele woning ligt een mooie eikenhouten vloer

Locatie:
Het pand staat aan het begin van de Admiraal de Ruijterweg, super centraal om de hoek van de Jordaan, de Da Costabuurt en de populaire Foodhallen. De buurt heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot gezellige trendy buurt met een interessante mix van winkels, restaurants en andere voorzieningen. Aan openbaar vervoer geen gebrek! Er rijden diverse trams en bussen naar verschillende locaties in de stad. Ook de Ring A 10 is zo te bereiken via de S105. Schiphol is met de auto met 20 minuten te bereiken!

Bijzonderheden:
• Eigen grond!
• Overal houten kozijnen met dubbel glas
• Sanitair vernieuwd in 2014
• Dak vernieuwd 2015
• Dakterras 2015 met vergunning aangelegd
• Balkon achter op het oosten, balkon voor op het westen
• Hoge plafonds
• VVE is in eigen beheer en bestaat uit drie leden
• Servicekosten € 45,- per maand
• NEN gemeten 96 m² woonoppervlakte
• Woning voorzien van eikenhouten vloer
• Parkeren middels parkeervergunning. Op dit moment geen wachtlijst. Kosten € 132,50 per 6 maanden
• Oplevering in overleg


-----------------------------------------------

Lovely bright and spacious apartment of no less than 96m² with high ceilings, beautiful wooden floors, three bedrooms, two balconies and a great roof terrace!
Space and light are the key words to describe this fantastic upper house that over the years has been inhabited with great care and love. The house has been renovated tastefully and has a good layout, so all meters are optimally used. The high ceilings give an even more spacious feeling. Besides two balconies, facing East and West, the house has a sunny roof terrace (with permit) with a fantastic view over the city.

Layout:
Via a well maintained and spacious staircase you reach the apartment. Here you find a hall with guest toilet, access to the bright living room of 12 meters long, and a bedroom with a separate laundry room. At the rear also a balcony facing East. From the living room access to the cozy kitchen with balcony in the front.
Through a spiral staircase you reach the fourth floor. Master bedroom, a modern bathroom with toilet, double sink and shower and a study / baby room. From this floor you reach the spacious roof terrace with an impressive view over the city.
Throughout the entire house there is a beautiful solid oak floor
Location:
The building is situated at the beginning of the Admiraal de Ruijterweg, which is very central and around the corner of the Jordaan, the Da Costabuurt and the popular Foodhallen. The neighborhood has developed into a trendy neighborhood with an interesting mix of shops, restaurants and other facilities. No lack of public transport! Several trams and buses run to different locations in the city. The Ring A 10 can easily be reached via the S105, Schiphol is only 20 minutes driving away.

Features:
• Freehold land
• Wooden window frames with double glazing
• Sanitary renewed (2014)
• Roof renewed (2015)
• Roof terrace with permit (2015)
• Balconies facing East and West
• High ceilings
• VVE is self-managed and consists of three members
• Service costs € 45 per month
• Parking with parking permit. Currently no waiting list. Costs € 132.50 per half year.
• Living area 96m²
• Delivery in consultationDeze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-12-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
96 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafιs. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.