Admiraal De Ruijterweg 111 III 1056EV Amsterdam, Pieter van der Doesbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Aan het begin van de Admiraal de Ruijterweg treft u dit zeer licht dubbel bovenhuis van circa 115 m2, gelegen op eigen grond, met een dakterras van circa 40 m2, een balkon op het westen, hoge plafonds en 4 slaapkamers.

Ligging/ bereikbaarheid:
De woning is zeer centraal gesitueerd ten opzichte van het centrum van Amsterdam en ten opzichte van uitvalswegen als de Ringweg A10 en A4. De locatie is ronduit ideaal. Winkels in de directe omgeving zijn te vinden in de Jan van Galenstraat als in de Jan Evertsenstraat, openbaar vervoer passeert voor de deur met haltes gelegen op loopafstand.

Indeling:
Derde etage:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis komt u binnen op de derde etage, hier is de entree van het appartement. U komt binnen in de ruime hal die toegang biedt tot drie slaapkamers, woonkamer en een separate toiletruimte. Bij binnenkomst in de lichte woonkamer treft u aan de voorzijde het eetgedeelte met moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur en de openslaande deuren naar het frans balkon. Aan de achterzijde bevindt zich het woongedeelte met originele schouw en openslaande deuren naar het balkon. Het balkon ligt op het westen en is tevens te bereiken via de naastgelegen slaapkamer.

Vierde etage:
Via een open trap in de woonkamer komt u bij de vierde etage. Hier treft u een ruime overloop welke toegang geeft tot de ruime vierde slaapkamer en badkamer welke is voorzien van een ligbad, toilet inloopdouche en dubbele wastafel. Tevens is er een aparte ruimte voor de wasmachine op de overloop gesitueerd.

Dakterras:
Via de trap op de vierde etage bereikt u het fantastische dakterras van circa 40 m2, waar u de gehele dag heerlijk van de zon kunt genieten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1920
- Gebruiksoppervlakte circa 115 m2
- Dakterras circa 40 m2, balkon 6 m2
- (Geheel kunststof) kozijnen met dubbelglas
- Centrale verwarming
- Servicekosten € 105,- per maand
- Gelegen op eigen grond


De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-05-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 111 III 1056EV Amsterdam, Pieter van der Doesbuurt

naar Admiraal De Ruijterweg 111 III 1056EV Amsterdam, Pieter van der Doesbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand