Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 127 I 1056EX Amsterdam, Pieter van der Doesbuurt

Bouwjaar
1911
Woonoppervlakte
82 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

De foto's spreken voor zich!!!
Sfeervol en licht 3-kamerappartement (nu 4 kamers) van 82 m2 met balkons op het oosten én het westen dus zowel de koffie als de wijn in de zon!
Het appartement is in het verleden volledig vernieuwd met een geďsoleerde parketvloer, nieuwe elektra, badkamer en keuken. Door de moderne en suite kasten in combinatie met een prachtige visgraat parketvloer en strakke keuken, heeft dit appartement een WOW effect!

Indeling:
Eerste verdieping te bereiken via een extra brede trap.
Entree, hal met garderobe, vaste kast met wasmachine/drogeraansluiting die ook als inpandige berging dient. De grote woonkamer met balkon aan de voorzijde, wordt van de eetkamer afgescheiden door een moderne en suite kastenwand. Aan de zijde van de woonkamer is hier een bureau (voor eventuele werkplek) ingebouwd.

Aan de achterzijde ligt de open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar het balkon. Aan de grote eettafel die hier staat wordt menig avondje met vrienden doorgebracht. Aan de zijde van de muur is een vaste zitbank gemaakt waar onder de kussens veel bergruimte is voor de administratie of het speelgoed van de kinderen.

Het balkon aan de achterzijde ligt op het westen dus in de zomer kun je heerlijk de openslaande deuren openzetten als je staat te koken. De cv ketel hangt in een kast op het balkon.

Aan de achterzijde ligt ook de ouderslaapkamer, deze is lekker ruim en beschikt over veel raampartijen.
De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel, een zwevend toilet en een inloopdouche met glazen spatwand.
De ruime slaapkamer aan de voorzijde is in een later stadium opgedeeld in 2 kinderkamers.
Dit kan indien gewenst gemakkelijk terug gebracht worden naar 1 grote kamer omdat de visgraat parketvloer onder de wand doorloopt. Deze 2 kamers hebben recent nieuwe kozijnen met dubbel glas gekregen.

Bijzonderheden
- Appartement met Wow factor
- 82 m2 woonoppervlak (NEN gemeten)
- 2 balkons
- Bouwjaar 1911
- Vaste kastenwand in woonkamer/eetkamer
- Hoge plafonds
- Het appartement is in 2011 geheel verbouwd
- De gehele woning is voorzien van strak gestuukte wanden
- Actieve Vereniging van Eigenaren, €100,- servicekosten per maand
- Verwarming en warm water middels Intergas cv ketel 2010
- Top locatie

Ligging:
De woning is gelegen in de Baarsjes. Super centraal om de hoek van de Jordaan,
de Da Costabuurt en de populaire Foodhallen. Vanuit hier ben je zo in het centrum en bij de grachtengordel, maar met de auto ook snel de stad weer uit. De Ringweg A10 ligt slechts op enkele minuten afstand. Binnen 5 minuten fietsen ben je in het Westerpark, Kinkerstraat en het centrum. Ook het Erasmuspark en Rembrandtpark liggen op loopafstand om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen kun je (op loopafstand) terecht op de Jan van Galenstraat met o.a. een AH en de Etos en op de Jan Evertsenstraat met een AH XL. In de directe omgeving zijn er ook tal van leuke nieuwe en hippe restaurants en cafés geopend zoals Bar Spek, Local Hero, Selma's, Café Cook, FAAM en alle tentjes op de Jan Evertsenstraat (Radijs, Bar Baarsch, etc) en ook STACH zit op de hoek.
Bus en tramhalte liggen op minder dan 2 minuten lopen maar als je liever van de auto gebruikt maakt, dan is het verkrijgen van een parkeervergunning hier geen probleem en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving aanwezig.

__________________________________

The photos speak for themselves !!!
Atmospheric and light 3-room apartment (now 4 rooms) of 82 m2 with balconies on the east and west, so both coffee and wine in the sun!
The apartment has been completely renovated in the past with an insulated parquet floor, new electricity, bathroom and kitchen. Because of the modern en suite cabinets in combination with a beautiful herringbone parquet floor and sleek kitchen, this apartment has a WOW effect!

Layout:
First floor accessible via an extra wide staircase.
Entrance, hall with wardrobe, closet with washer / dryer connection that also serves as a storage room. The large living room with balcony at the front is separated from the dining room by a modern en suite wardrobe. On the side of the living room here is a desk (for possible workplace) built-in.

At the rear is the open kitchen with appliances and doors to the balcony. Many a night with friends is spent at the large dining table that is here. A fixed sofa has been created on the side of the wall where there is ample storage space under the cushions for the administration or the children's toys.

The balcony at the rear faces west so in the summer you can open the patio doors when you are cooking. The central heating boiler is in a cupboard on the balcony.

At the rear is also the master bedroom, which is nice and spacious and has many windows.
The bathroom has a bath, washbasin with furniture, a floating toilet and a walk-in shower with glass splashback.
The spacious bedroom at the front is divided into 2 children's rooms at a later stage.
This can be easily brought back to 1 large room if desired because the herringbone parquet floor extends under the wall. These 2 rooms have recently received new double-glazed frames.

Particularities
- Apartment with Wow factor
- 82 m2 of living space (NEN measured)
- 2 balconies
- Year of construction 1911
- Fixed cupboard wall in living room / dining room
- High ceilings
- The apartment was completely renovated in 2011
- The entire house has tightly plastered walls
- Active Owners Association, € 100 service charge per month
- Heating and hot water through Intergas cv boiler 2010
- Top location

Location:
The property is located in the Baarsjes. Super central around the corner from the Jordaan,
the Da Costabuurt and the popular Foodhallen. From here you can easily reach the center and the canals, but also quickly leave the city by car. The A10 ring road is only a few minutes away. Within 5 minutes cycling you are in the Westerpark, Kinkerstraat and the center. The Erasmus Park and Rembrandt Park are also within walking distance around the corner. For daily shopping you can (within walking distance) go to the Jan van Galenstraat with, among other things, an AH and the Etos and to the Jan Evertsenstraat with an AH XL. In the immediate vicinity there are also lots of nice new and trendy restaurants and cafés such as Bar Spek, Local Hero, Selma's, Café Cook, FAAM and all the tents on Jan Evertsenstraat (Radijs, Bar Baarsch, etc) and STACH is on the corner.
Bus and tram stop are less than a 2-minute walk away, but if you prefer to use the car, getting a parking permit is no problem here and there is ample parking available in the area.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-09-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m²
Inhoud
293 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder