Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Admiraal De Ruijterweg 135 - HS 1056EX Amsterdam, Pieter van der Doesbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1911
Woonoppervlakte
167 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**

**English text below**

GERENOVEERD 4-KAMERAPPARTEMENT VAN CA 167M2 GELEGEN OP DE BEGANE GROND MET TUIN EN ONDERGELEGEN KELDER.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in De Baarsjes, op 5 minuten fietsen van de Jordaan. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels (Jan van Galenstraat), cafeetjes (De Clercqstraat) en het prachtig aangelegde Erasmuspark.

Uitstekend bereikbaar via Ringweg A10 en openbaar vervoer.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, 3 leefruimtes waarvan 1 en suite met toegang tot de tuin door middel van openslaande deuren, grote keuken die tevens toegang geeft tot de tuin, separaat toilet, tuin.

Kelder:
3 Slaapkamers, badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
- Gedeeltelijk voorzien van isolatieglas;
- Tuin op het zuidwesten;
- Beschikbaar per direct;
- De woning is niet beschikbaar voor studenten;

Disclaimer:
Bovenstaande deze tekst is uitsluitend indicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.


English:

RENOVATED 4-ROOM APARTMENT OF CA 167M2 LOCATED ON THE GROUND FLOOR WITH GARDEN AND BASEMENT.

Surroundings:
The apartment is located in De Baarsjes, a 5-minute bike ride from the Jordaan. Within walking distance are several shops (Jan van Galenstraat), cafes (De Clercqstraat) and the beautifully landscaped Erasmuspark.

Easily accessible via ring road A10 and public transport.

Layout:
Ground floor:
Entrance hall, 3 living areas including 1 en suite with access to the garden through French doors, large kitchen which also gives access to the garden, separate toilet, garden.

Basement:
3 Bedrooms, bathroom with bath, shower, sink and washing machine connection.

Particularities:
- Partially equipped with insulating glass;
- Garden on the southwest;
- Available immediately;
- The apartment is not available for students;

Disclaimer:
The information contained herein is deemed reliable but not guaranteed. Any information of special interest should be obtained through independent verification. No rights can be derived from the information in this publication.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-01-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
167 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.