Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 139 1 1056EZ Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bouwjaar
1914
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

In 2013 geheel gerenoveerd appartement in het begin én mooiste deel van de Admiraal de Ruyterweg! Het pand uit 1914 betreft een voormalige apotheek en heeft een zeer karakteristieke gevel. De ruime doorzon woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een groot terras aan de keuken maken dit appartement een bijzonder prettig en praktische woning.

OMGEVING
De buurt is volop in ontwikkeling met nieuwe bewoners en ondernemers. Via de De Clercqstraat bereikt u zo de Rozengracht. Albert Heijn en een diversiteit aan winkels in de Jan van Galenstraat en Jan Evertsenstraat zijn om de hoek gelegen. Erasmuspark en de kinderboerderij aan de Tweede Kostverlorenkade zijn tevens op loopafstand. Als u gaat fietsen zit u zó in de gezellige Jordaan. Dineren en borrelen kan allemaal op loopafstand bij een van de gezellige cafés of restaurants zoals FAAM, Kauffmann, Radijs en BarBaarsch.

Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 19 en diverse buslijnen) en met de auto bent u via de diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A-10.

U heeft in deze omgeving een parkeervergunning nodig. De gemeente Amsterdam geeft aan dat er momenteel een wachttijd is van drie maanden.


INDELING
Via het een breed opgezet trappenhuis bereikt u uw eigen voordeur op de eerste verdieping. Via de centrale hal met toegang tot alle vertrekken bereikt u de ruime doorzon woonkamer. De kamer heeft hoge plafonds en grote raampartijen die zorgen voor een optimale lichtinval. Aan de achterzijde bevindt zich de gezellige en luxe keuken die is uitgerust met een kookeiland en van alle inbouwbouw apparatuur is voorzien zoals vaatwasser, koel-vries combinatie, oven en 5 pits gasfornuis.

Vanuit de keuken stapt u zo het bíjna 2 meter diepe terras (ca. 10 m2) waar u de gehele middag van de zon kunt genieten. De 2 goed bemeten slaapkamers bevinden zich eveneens aan de rustige achterzijde. Er is een separaat toilet en aan de voorzijde beschikt de woning over een moderne badkamer met een regendouche en een extra diep bad.

Tussen de woonkamer en badkamer is een handige ruimte die zeer geschikt is als inloopkast of extra logeerkamer. Vanuit deze ruimte is tevens een berging bereikbaar met wasmachine aansluiting en meterkast.
Door de gehele woning ligt een goed onderhouden eiken houten vloer.

Bij de renovatie zijn stijlvolle elementen als plafondlijsten, paneeldeuren en glas in lood ramen behouden gebleven!


VERENIGING VAN EIGENAREN
De VvE is genaamd 'Admiraal De Ruyterweg 139' te Amsterdam en wordt door de bewoners beheerd. De maandelijkse bijdrage is € 75,-.
Het betreft een kleinschalige doch actieve vereniging (meerjarenonderhoudsplan beschikbaar).

EIGENDOM
Volle eigendom.


KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend Admiraal de Ruijterweg 139 1 te 1056 EZ Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie L complexaanduiding 3156-A, appartementsindex 5, uitmakende een één/zesde (1/6e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.


BIJZONDERHEDEN
- Gelegen op eigen grond.
- Oplevering op korte termijn is mogelijk.
- De kozijnen aan de voorzijde zijn in 2018 geschilderd.
- De kozijnen aan de achterzijde worden in september 2019 geschilderd.
- In 2013 is het appartement geheel gerenoveerd.
- Voorzien van 2 slaapkamers én een logeerkamer/inloopkast.
- Diep terras direct aan de keuken met zon in de middag.
- Originele details: glas in lood, paneeldeuren en ornamenten plafond.
- Plafond in de woonkamer heeft maar liefst een hoogte van 312 cm!
- Voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Completely renovated apartment in 2013, located in the beginning and most beautiful part of the Admiraal de Ruyterweg! The building, dating from 1914, is a former pharmacy and has a very characteristic facade. The bright, spacious living room with open kitchen, 2 bedrooms and a large terrace at the kitchen make this apartment a very pleasant and practical home.

AREA
The neighbourhood is in full development with new residents and entrepreneurs. The Rozengracht is easy to reach via the De Clercqstraat. Albert Heijn and a variety of shops in the Jan van Galenstraat and Jan Evertsenstraat are located around the corner. Erasmus Park and petting farm on the Second Kostverlorenkade are also within walking distance. On your bike, you will be in the bustling Jordaan in no time. You can dine and have a drink within walking distance at one of the cosy cafes or restaurants such as FAAM, Kauffmann, Radijs and BarBaarsch.

Excellent accessibility by public transport (tram 19 and various bus lines). By car, you can reach the A-10 ring road via the various exit roads.

You need a parking permit in this area. The municipality of Amsterdam indicates a current waiting list of three months.

LAYOUT
You reach your front door on the first floor via a broad stairwell. Through the central hall, with access to all rooms, you reach the bright, spacious living room. The room has high ceilings and large windows that ensure optimum light. The cosy and luxurious kitchen is at the rear, which is fitted with a cooking island and built-in appliances, such as dishwasher, fridge-freezer, oven and 5-burner gas stove.

From the kitchen you can step onto the nearly 2-meter deep terrace (approx. 10 m2) where you can enjoy the sun all afternoon. The 2 well-sized bedrooms are also located at the quiet rear. There is a separate toilet. The modern bathroom with a rain shower and an extra deep bath is located at the front of the house.

Between the living room and bathroom is a handy space that is very suitable as a walk-in wardrobe or extra guest room. From this room, you have access to a storage room with washing machine connection and meter cupboard.
There is well-maintained oak wooden flooring throughout the house.

Stylish elements such as ceiling frames, panel doors and stained-glass windows have been preserved during the renovation!

FEATURES
- Located on private land.
- Short-term delivery is possible.
- The window frames on the front were painted in 2018.
- The frames at the rear will be painted in September 2019.
- The apartment was completely renovated in 2013.
- 2 bedrooms and a guest room/walk-in wardrobe.
- Deep terrace directly adjacent to the kitchen with sun in the afternoon.
- Original details: stained glass, panel doors and ornamental ceiling.
- Ceiling in the living room has a height of no less than 312 cm!
- Fitted with double glazing in wooden frames.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-08-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1914

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder