Admiraal De Ruijterweg 158 1056GW Amsterdam, Trompbuurt

Huurprijs € 1.800 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
155 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

**ENGLISH TEXT BELOW**

GEEN STUDENTEN EN GEEN DELERS!

Ruim en licht 5-kamerappartement van 155 m˛ (NEN2580). Het appartement is gelegen op de begane grond en verdeeld over 2 verdiepingen en beschikt over 4 slaapkamers, een ruime woonkamer, badkamer, toilet, keuken en een riante tuin van 112 m˛.

INDELING:
Middels de entree komt u binnen in de hal, die toegang biedt tot de badkamer, toilet, eerste slaapkamer, keuken en de ruime woonkamer. De woonkamer beschikt over openslaande deuren die toegang biedt tot de riante tuin. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde en beschikt over inbouwapparatuur zoals: een combi-oven, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een inloopdouche en toilet en is te bereiken via de hal. De eerste slaapkamer bevindt zich aan voorzijde van het appartement. Middels de trap in de hal bereikt u de kelder(souterrain), die beschikt over 3 ruime slaapkamers. De ruime overloop beschikt over 2 inbouwkasten.

Kortom, een heerlijk appartement waar u genoeg ruimte heeft en direct kan betrekken!

LOCATIE:
Het appartement heeft een gunstige ligging, op nog geen tien minuten loopafstand bevindt zich de gezellige Jordaan, omringd met zijn café’s en terrassen. In de directe omgeving treft u tal van parken (Erasmuspark, Westerpark), gezellige winkels en trendy eetgelegenheden. Alle voordelen van de stad zijn binnen handbereik. Het appartement is zeer goed bereikbaar middels diverse tram en buslijnen en met de auto bent u met circa 15 minuten op de ringweg A10.

HUURDETAILS:
- Maximaal 2 bewoners
- Parkeervergunning per direct te verkrijgen
- Geen studenten/delers
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Maximale huurperiode 2 jaar
- Per direct beschikbaar
- Huurprijs € 1.800,- per maand excl. g/w/l
- Waarborgsom € 4.000,-
- Geen huisdieren toegestaan
- Geen makelaars of contractkosten

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NO STUDENTS AND SHARERS!

Spacious and bright 5-room apartment of 155 m˛ (NEN2580). The apartment is located on the ground floor and divided over 2 floors and has 4 bedrooms, a spacious living room, bathroom, toilet, kitchen and a spacious garden of 112 m˛.

LAYOUT:
Through the entrance you enter the hall, which provides access to the bathroom, toilet, first bedroom, kitchen and spacious living room. The living room has doors that open onto the spacious garden. The kitchen is located at the rear and has appliances such as: a microwave oven, dishwasher and refrigerator. The bathroom has a shower and toilet and is accessible through the hall. The first bedroom is located at the front of the apartment. Through the stairs in the hall you reach the basement, which has 3 spacious bedrooms. The spacious landing has 2 fitted wardrobes.

In short, a lovely apartment where you have enough space and can directly involve!

LOCATION:
The apartment is conveniently located, less than ten minutes walk away is the Jordaan, surrounded by its cafes and terraces. In the immediate vicinity you will find numerous parks (Erasmus Park, Westerpark), shops and trendy eateries. All the advantages of the city are within easy reach. The apartment is easily accessible by various tram and bus lines and by car you are about 15 minutes on the A10 ring road.

RENTAL DETAILS:
- Parking permit directly available
- Minimum rental period 1 year
- Maximum rental period 2 year
- Available directly
- Rent € 1.800,- per month excl. g/w/l
- Security deposit € 4.000,-
- No pets allowed
- No brokers charges
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
155 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.