Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 158 IV 1056GW Amsterdam, Trompbuurt

Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
62 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

**ENGLISH TEXT BELOW**

GEEN STUDENTEN EN GEEN DELERS! BESCHIKBAAR VOOR ALLEENSTAANDEN EN STELLEN!

Nieuw gerenoveerd 2-kamerappartement van 62 m met dakterras van ca. 50 m (NEN2580). Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en beschikt over 1 slaapkamer, een ruime woonkamer met open-keuken, badkamer en toilet.

Kortom, een heerlijk appartement met dakterras die u direct kan betrekken!

INDELING:
Middels de entree op de vierde verdieping komt u binnen in de hal, die toegang biedt tot de badkamer, toilet, slaapkamer en de ruime woonkamer met keuken. De woonkamer met open keuken is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en een magnetron. De slaapkamer bevindt zich aan voorzijde van het appartement. De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafelmeubel. Middels de trap in de hal komt u terecht op het heerlijk ruime dakterras van ca. 50 m.


LOCATIE:
Het appartement heeft een gunstige ligging, op nog geen tien minuten loopafstand bevindt zich de gezellige Jordaan, omringd met zijn cafs en terrassen. In de directe omgeving treft u tal van parken (Erasmuspark, Westerpark), gezellige winkels en trendy eetgelegenheden. Alle voordelen van de stad zijn binnen handbereik. Het appartement is zeer goed bereikbaar middels diverse tram en buslijnen en met de auto bent u met circa 15 minuten op de ringweg A10.

HUURDETAILS:
- Maximaal 2 bewoners
- Geen studenten/delers
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Maximale huurperiode 2 jaar
- Per direct beschikbaar
- Huurprijs 1.650,- per maand excl. g/w/l
- Waarborgsom 1.650,-
- Geen huisdieren toegestaan
- Geen makelaars of contractkosten

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NO STUDENTS AND SHARERS! SINGLES AND COUPLES!

Spacious and renovated 2-room apartment of 62 m (NEN2580). The apartment is located on the fourth floor and has 1 bedroom, a spacious living room with kitchen, bathroom, toilet, and a spacious rooftop of 50 m.

In short, a lovely apartment with roof terrace that you can directly involve!

LAY-OUT:
Through the entrance on the fourth floor you enter the hall, which provides access to the bathroom, toilet, bedroom and the spacious living room with kitchen. The living room with open kitchen is situated at the front of the apartment. The kitchen has an induction hob, dishwasher, refrigerator and microwave. The bedroom is located at the front of the apartment. The bathroom has a walk-in shower and a washbasin. Through the stairs in the hall you will reach the lovely spacious roof terrace of about 50 m.

LOCATION:
The apartment is conveniently located, less than ten minutes walk away is the Jordaan, surrounded by its cafes and terraces. In the immediate vicinity you will find numerous parks (Erasmus Park, Westerpark), shops and trendy eateries. All the advantages of the city are within easy reach. The apartment is easily accessible by various tram and bus lines and by car you are about 15 minutes on the A10 ring road.

RENTAL DETAILS:
- Minimum rental period 1 year
- Maximum rental period 2 year
- Available directly
- Rent 1.650,- per month excl. g/w/l
- Security deposit 1.650,-
- No pets allowed
- No brokers charges
- This property is listed by a MVA Certified Expat Broker!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-09-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige Jan Eef als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafs. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder