Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiraal De Ruijterweg 172 II 1056GX Amsterdam, Landlust Zuid

Huurprijs € 1.975 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Luxe en licht gemeubileerd 3-kamer appartement van circa 80 m2 in karakteristiek pand met hoge plafonds aan de prachtige Admiraal de Ruijterweg ter hoogte van de Jan van Galenstraat.

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement op de 2e etage. De woonkamer strekt zich uit over de gehele lengte van het appartement met aan de voorzijde een Frans balkon. Dit balkon biedt uitzicht over de gezellige Admiraal de Ruijterweg.
De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, en bevindt zich aan de achterzijde van het appartement met openslaande deuren naar het balkon.

De ruime slaapkamer bevindt zicht aan de achterzijde het appartement. Hier geven ook openslaande deuren direct toegang tot het balkon, gelegen op het oosten. Aan de voorzijde bevindt zich de tweede slaapkamer, welke toegankelijk is via de woonkamer. De nette badkamer
is voorzien van een wastafel, ruime douche en toilet.

Bel of mail ons kantoor voor een afspraak!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-10-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 172 II 1056GX Amsterdam, Landlust Zuid

naar Admiraal De Ruijterweg 172 II 1056GX Amsterdam, Landlust Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand