Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiraal De Ruijterweg 251 2 1055LT Amsterdam, Landlust

Bewaar object

Omschrijving

Omschrijving

Unieke kans om in een goed onderhouden pand op eigen grond uit begin 1900 uw eigen droomappartement te verwezenlijken! U kunt deze woning meteen betrekken door te gaan wonen op de 4e verdieping terwijl u de 2e verdieping verbouwd.
Op de tweede verdieping bevindt zich dit ruime geheel casco appartement met FRANS balkon aan de voorzijde en een op het zuiden gelegen balkon aan de achterzijde met uitzicht over de binnentuinen.
Wat het geheel nog interessanter maakt is de bijbehorende studio van maar liefst 33 m2 top de vierde verdieping! Deze is voorzien van: WC, douche en een keukentje, woonkamer en slaapkamer.Ter extra informatie attenderen wij u erop dat het appartement op de 3e verdieping ook te koop staat.


Indeling

De toegang tot het appartement bereikt men via een brede nette trap met vaste vloerbedekking.
Geheel kaalgetrokken ruime etage waar u alles naar eigen wens kan gaan indelen. Via keurig trappenhuis bereikt u 2 verdiepingen hoger de kleine studio, deze is echter niet casco maar direct te bewonen en beschikt over een eenvoudige keuken, WC en douche. Aansluiting wasmachine en droger zijn op de gang.

Omgeving

Het appartement ligt in het rustigste deel van de Admiraal de Ruijterweg maar om de hoek vindt u alle gezelligheid die onze mooie stad te bieden heeft. Zo is er een uitgebreid aanbod aan winkels, cafés en restaurants, o.a. Bar Spek en Cafe Zurich, in de directe omgeving het Westergasterrain, Ook bent u binnen enkele minuten in Oud-Zuid, de Jordaan, het centrum of De Baarsjes. Als u toe bent aan ontspanning dan bent u in 5 minuten op de fiets in het mooiste en gezelligste park van Amsterdam: het Vondelpark of bij het Westerpark. Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A10 (S104). Er zijn diverse tramhaltes nabij (o.a. tramlijn 12, 14 en buslijnen 18, 247, 352). Een parkeervergunning is eenvoudig te verkrijgen.

De naam van de straat

Michiel Adriaenszoon de Ruyter (Vlissingen, 24 maart 1607 - Baai van Syracuse, 29 april 1676) was een Nederlands admiraal. Michiel de Ruyter (bijgenaamd Bestevâer ofwel: grootvader) is een van de bekendste zeehelden in de Nederlandse geschiedenis. In de eerste drie Engels-Nederlandse Oorlogen speelde hij een belangrijke rol. Daarnaast nam hij deel aan diverse oorlogen in de Oostzee en tegen piraterij in de Middellandse Zee. De Ruyter was afwisselend in dienst van de staat en van reders, en was zelfs een tijdlang als zelfstandig ondernemer actief in de walvisvaart.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-01-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.