Admiraal De Ruijterweg 265 - I 1055LT AMSTERDAM, Erasmuspark

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Recent gerenoveerd appartement van 71 m2 op eigen grond met hoge plafonds.

We bieden aan 1 appartementsrecht met 2 zelfstandige 2-kamer units.
Het betreft hier één woonlaag van 71 m2 waar twee individuele en onafhankelijke appartementen zijn gebouwd. Elk appartement heeft een woonkamer met open keuken, een ruime badkamer en een aparte slaapkamer. Ideaal voor uw studerende kinderen, voor de verhuur of eigen bewoning, waarbij u één appartement verhuurt.

Het pand is recent geheel verbouwd tot 4 appartementen. De woningen zijn intern volledig gerenoveerd, nieuwe kozijnen met isolatieglas, voorzien van isolatievloeren- en plafonds, een nieuwe badkamer, nieuwe leidingen voor gas, water, elektra en centrale verwarming. Alle plafonds en wanden zijn glad gestuukt en geschilderd.

Indeling: Entree met een hal naar de beide woningen.

Woning voorzijde (31 m2): Lichte hoge kamer met erker aan de straatzijde, open keuken v.v. diverse apparatuur. De ruime badkamer heeft een lichtgrijze tegelvloer, ruime inloopdouche, wastafel, fraaie spiegelwand, toilet en wasmachine aansluiting. Slaapkamer aan de voorzijde. Door het gehele appartement ligt een lichte lamelparket vloer met hoge plinten.

Woning achterzijde (34 m2): Hoge, lichte woonkamer aan de tuinzijde, open keuken v.v. diverse apparatuur. De ruime badkamer heeft een lichtgrijze tegelvloer, ruime inloopdouche, wastafel, fraaie spiegelwand, toilet en wasmachine aansluiting. Goede slaapkamer aan de tuinzijde. Door het gehele appartement ligt een lichte lamelparket vloer met hoge plinten.

Oppervlakte is 70,9 m2 (NEN gemeten).

Bijzonderheden:
- Onlangs gesplitst
- Gelegen op eigen grond
- Vaste projectnotaris Mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat
- Servicekosten worden nog nader vastgesteld.
- Vernieuwbouw project waarbij het gehele pand is gerenoveerd.
- V.v.E. reeds opgericht.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-09-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1909

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²
Inhoud
285 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Erasmuspark

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.

Kaart

Nabijgelegen