Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiraal De Ruijterweg 265 HS 1055LT AMSTERDAM, Erasmusparkbuurt Oost

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Prachtig dubbel benedenhuis op eigen grond van 130 m2 met 3 slaapkamers en een diepe tuin (ruim 13 meter) op het westen.

Deze woning vormt onderdeel van een pand welke onlangs geheel verbouwd is tot vier appartementen. Woning is intern volledig gerenoveerd; nieuwe kozijnen met isolatieglas, voorzien van isolatievloeren- en plafonds, nieuwe badkamer, nieuwe leidingen voor gas, water, elektra en centrale verwarming. Alle plafonds en wanden zijn glad gestuukt en geschilderd. De woning wordt opgeleverd zonder keuken maar wel met alle aansluitingen, zowel voor elektrisch koken als met gas.

Indeling: Entree, toilet en meterkast c.q. bergruimte. Riante en zeer lichte woonkamer v.v. originele plafonds met een hoogte van 2.85 meter. Deze etage is iets omhoog gebracht voor een goede hoogte in het souterrain.

Aan de tuinzijde ruimte voor de keuken (gas/elektra) die u zelf kunt laten plaatsen, voorzien van alle aansluitingen (oven, vaatwasser, etc.). Naast de keuken een praktische afgesloten ruimte voor wasmachine en droger. Aan de tuinzijde veel glas en met drie openslaande deuren waardoor het zeer licht is. De open trap brengt je naar het souterrain met 3 goede slaapkamers en een ruime hal. De hal kan tevens worden gebruikt als fijne werkruimte. Deze etage is 2.54 meter hoog met goede lichttoetreding in alle kamers. De badkamer is v.v. een lichtgrijze tegelvloer v.v. vloerverwarming, een ligbad met douche, een dubbele wastafel en een tweede toilet. In het souterrain ligt een PVC vloer met houtnerf.

Door het open karakter van de woning, het gebruik van veel glas en de hoge plafonds is het appartement zeer licht.

Oppervlakte is 130 m2 met een tuin van 78 m2. (NEN gemeten).

Bijzonderheden:

- Recent gesplitst
- Gelegen op eigen grond
- Vaste projectnotaris Mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat
- Servicekosten worden nog nader vastgesteld. VvE reeds opgericht
- Vernieuwbouw project waarbij het gehele pand is gerenoveerd.
- Offertes en impressies keuken zijn in ons bezit indien hier interesse voor is en kan ook geplaatst worden tegen meerprijs.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-01-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Dubbel benedenhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Inhoud
500 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 265 HS 1055LT AMSTERDAM, Erasmusparkbuurt Oost

naar Admiraal De Ruijterweg 265 HS 1055LT AMSTERDAM, Erasmusparkbuurt Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand