Admiraal De Ruijterweg 268 1055MR AMSTERDAM, Landlust

Vraagprijs € 395.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

WINKEL/BEDRIJFSRUIMTE MET EEN BEGANE GROND OPPERVLAK VAN CIRCA 110 M2 EN EEN KELDER VAN CIRCA 95 M2

Object:
ADMIRAAL DE RUIJERWEG 268-BG 1055 MR AMSTERDAM

Kadastraal bekend :
Gemeente Sloten, sectie C, nummer 10747, index A1

Bouwjaar:
1912

Omschrijving:
Bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond van 108,32 m˛ met een kelderruimte van eveneens 93,44 m˛.

Bestemming:
Gemengd-1

Toelichting:
Deze bedrijfsruimte ruimte is gelegen in het steeds populairdere stadsdeel Bos en Lommer aan de zonzijde van de Admiraal de Ruijterweg hoek Karel Doormanstraat. In deze straat zijn diverse winkelvoorzieningen gevestigd. Openbaar vervoer is op steenworp afstand (tramlijn 12, 13, 14).

Oppervlakte :
Gebruiksoppervlak begane grond 108,32 m˛
Overige inpandige ruimte kelder 93,44 m˛

Vraagprijs :
€ 395.000,-- k.k.

Indeling:
Entree, voorheen winkelruimte met daarachter vier aansluitende ruimtes voorzien van een keuken en sanitaire voorziening. De kelder is te bereiken per trap, hoogte 1.50 meter.

Erfpacht:
EIGEN GROND

Vereniging van Eigenaren:
Servicekosten € 152,-- per maand (4 leden)

Straatnaamverklaring:
De straat is genoemd naar de vlootvoogd Admiraal Michiel Adriaenszoon de Ruyter (1607-1676). De spelling van de Admiraal de Ruijterweg (en ook de De Ruijterkade) is in Amsterdam met een ij, terwijl de naam van de naamgever meestal met een y wordt geschreven.

Oplevering:
De oplevering is in overleg

Voorbehoud :
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Let op:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-05-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte, Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
202 m²
Opp bedrijfshal
202 m²
Opp winkelruimte
202 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart

Nabijgelegen