Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Admiraal De Ruijterweg 268 H 1055MR Amsterdam, Landlust Zuid

Bewaar object

Omschrijving

Admiraal de Ruijterweg 268-H

Kadastraal bekend:
Gemeente Sloten, Sectie C, nummer 10747, index A1

Bestemming:
Gemengd-1

Toelichting:
Deze bedrijfsruimte is gelegen in het steeds populairdere stadsdeel Bos & Lommer. In deze straat zijn diverse winkelvoorzieningen en leuke restaurants gevestigd. Op één minuut loopafstand van de tramhalte: ‘Amsterdam Karel Doormanstraat’. Anderhalf kilometer verder is het Slotervaart treinstation gelegen.

Oppervlakte:
58 m²

Huurprijs:
€ 1250,-

Indeling:
U komt direct in de ruimte binnen, met grote etalageramen die veel daglicht binnen laten. Aan de zijkant bevindt zich een gang met daar het toilet. Hier bevindt zich ook de trap die u leidt naar twee mooie ruimtes, die tevens als werk- vergaderruimte gebruikt kunnen worden. Onder aan de trap bevindt zich een badkamer.

Oplevering:
In overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-12-2018
Status
Verhuurd onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.