Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiraal De Ruijterweg 268 hs 1055MR AMSTERDAM

Huurprijs € 21.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

WINKEL- OF BEDRIJFSRUIMTE MET OP DE BEGANE GROND EEN OPPERVLAK VAN CIRCA 110 M2 EN EEN KELDER VAN CIRCA 95 M2


Bestemming:
Gemengd-1, detailhandel, consumentverzorgende en publieksgerichte dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en kantoor.


Ligging en bereikbaarheid:
Deze bedrijfsruimte ruimte is gelegen in het steeds populairdere stadsdeel Bos en Lommer aan de zonzijde van de Admiraal de Ruijterweg hoek Karel Doormanstraat. In deze straat zijn diverse winkelvoorzieningen gevestigd. Openbaar vervoer is op steenworp afstand (tramlijn 12, 13, 14).


Oppervlakte:
Gebruiksoppervlak begane grond 108,32 m²
Overige inpandige ruimte kelder 93,44 m²


Bijzonderheden:
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Per direct


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Nader te bepalen.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs:
€ 21.000,- per jaar excl. BTW

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-09-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
202 m²
Opp winkelruimte
202 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart

Nabijgelegen