Admiraal De Ruijterweg 274 - III 1055MR Amsterdam, Landlust Noord

Bewaar object

Omschrijving

Geheel gerenoveerd (2018) licht en modern DRIE kamer appartement met heerlijk zonnig balkon aan de achterzijde van het pand, gelegen in het populaire en bruisende stadsdeel Bos en Lommer.

Het appartement (opp. circa 71 m2) is o.a. uitgerust met een moderne strakke hoogglans keuken, een fraaie eiken houten vloer met hoge plinten, paneeldeuren met nieuw deurbeslag, gladgestucte muren en een moderne badkamer.

De woning bevindt zich op enkele minuten van de Ring A-10, het Westerpark (bootcampen & hardlopen), de Hallen en de gezellige Jordaan met o.a. de Negen Straatjes en een diversiteit aan winkels, cafés en restaurants.

Op korte loopafstand van het appartement zijn diverse (lokale) winkels voor de dagelijkse boodschappen.
De openbaar vervoer voorzieningen (tramlijnen 12,13 en 14 en buslijn 18) bevinden zich op loopafstand, Station Sloterdijk is op de fiets binnen tien minuten te bereiken. Met de auto zijn de uitvalswegen snel en eenvoudig aan te rijden.

Enthousiaste bewoners hebben BOLO BOOST opgericht (zie facebook) en organiseren diverse activiteiten in de buurt.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond, trap naar de appartementen.
Derde verdieping: entree naar het appartement, hal met toegang tot alle vertrekken, toiletruimte, badkamer, stookruimte/wasruimte, aparte meterkast met vernieuwde groepen, slaapkamer aan de voorzijde, slaapkamer aan de achterzijde, woonkamer met open keuken, breed balkon aan de achterzijde.

Woonkamer & Keuken:
De woonkamer staat in directe verbinding met de moderne hoogglans keuken, die toegang geeft middels openslaande deuren naar het zonnige balkon aan de achterzijde van het appartement. De voorzijde van het appartement is uitgerust met kunststof draaikiep ramen voorzien van dubbele beglazing. De achterzijde is uitgerust met houten kozijnen (tevens dubbele beglazing).
De keuken is voorzien van Siemens inbouw apparatuur, waaronder o.a. een koel-vries combinatie, een combi oven/grill/magentrons, een vaatwasser, afzuigkap en een 5-pits gasfornuis. In de keuken zijn inbouwspots aangebracht, bevindt zich een rookalarm en de ramen aan de achterzijde zijn voorzien van ventilatieroosters.

Slaapkamers:
De master bedroom bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en geeft toegang tot het balkon.
De tweede slaapkamer is aan de voorzijde van het pand gelegen en kijkt uit over de Admiraal de Ruijterweg zelf.

Badkamer & Toilet:
De badkamer is uitgevoerd in moderne kleurtinten en voorzien van een inloopdouche, een wastafel, een handdoekradiator, mechanische ventilatie en inbouwspots. Ledverlichting is aangebracht in de spiegel boven de wastafel.

Buitenruimte:
Het balkon met een lengte van maar liefst bijna 8 meter (!) is toegankelijk vanuit de master bedroom en via de keuken. De houten openslaande deuren zijn recent opnieuw geverfd en voorzien van dubbele beglazing.

C.V. ruimte / wasruimte:
De C.V. ruimte is separaat, een nieuwe HR ketel van het type Intergas (2018) is aangebracht. De wasmachine kan tevens in deze ruimte worden opgesteld.

Parkeren:
Parkeren kan voor de deur tegen betaling. Voor meer informatie en wachttijden voor het verkrijgen van een vergunning verwijzen wij naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Vereniging van Eigenaars:
De VvE is (nog) niet actief en dient verder te worden opgestart, in samenspraak met de nieuwe eigenaar.

Erfpacht:
Het pand staat op grond eigendom van de gemeente Amsterdam. In verband met de splitsing in appartementsrechten ligt er vanuit de notaris bij de gemeente Amsterdam een verzoek om de erfpacht te splitsen. De notaris en de verkopers zijn in afwachting van de erfpachtaanbieding. Het huidige erfpachttijdvak loopt vanaf 1998 tot 2048. De huidige canon voor het gehele pand bedraagt € 1.516,13 er jaar en wordt over 5 appartementen verdeeld afhankelijk van de grootte van de etages.

Energielabel:
Bij juridische levering van het appartement overhandigt verkoper aan koper een geldig energielabel C.

Koopakte en bijzonderheden:
- woonoppervlakte circa 71 m2;
- er wordt gewerkt met een vaste notaris, te weten Buma Algera;
- in de koopakte wordt een niet-zelfbewonersclausule opgenomen;
- oplevering in overleg, dit kan snel;
- verkoop vindt plaats onder het voorbehoud voor de verkopers van het verkrijgen van de splitsingsvergunning (definitief worden, afgegeven op 16 mei jl.) en de toedeling van de erfpacht door de gemeente Amsterdam;
- hoogte van de servicekosten is nader te bepalen, naar waarschijnlijkheid zal de maandelijkse bijdrage circa € 100,- zijn;
-geheel dubbele beglazing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-05-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 274 - III 1055MR Amsterdam, Landlust Noord

naar Admiraal De Ruijterweg 274 - III 1055MR Amsterdam, Landlust Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand