Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 278 hs 1055MR Amsterdam, Landlust Noord

Huurprijs € 2.450 per maand

Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
135 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

English below


Voorkeur voor 1 huishouden, niet voor woningdelen met meer dan twee personen.

Uniek 5 kamer appartement( 4 slaapkamers) van maar liefst 135m2, met een fantastische tuin op een prachtige locatie in Amsterdam Bos en Lommer. Dit ruime en recent gerenoveerde appartement voorzien van houten vloeren is gesitueerd over twee woonlagen. Via de charmante entree komt u in de living, die voorzien is van een grote raampartij aan de voorzijde. De open keuken is stijlvol en voorzien van; een koelvriescombinatie, gaskookplaat, oven en vaatwasser.


Vanuit de keuken betreed u de zonnige tuin van circa 120 m2, een zeldzaam genoegen in de stad, die u tijdens zonnige dagen uren van blijdschap zal bezorgen. De woning beschikt in totaal over 4 slaapkamers, 1 gesitueerd op de begane grond en de overige in het souterrain. Twee luxe badkamers maken deze woning compleet en combineren samen; een ligbad, twee douches en nog eens twee toiletten.

Bruisende en gevarieerde uitgaansvoorzieningen maken Bos en Lommer tot een enorm gewilde buurt. Leuke cafes en restaurants, supermarkten en gezellige winkels zijn allemaal in de buurt van de woning te vinden. Openbaar vervoer vindt u nabij de woning met goede verbindingen naar Amsterdam CS en station Sloterdijk. Voor sport en ontspanning biedt het nabijgelegen Westerpark uitkomst.

Maak een afspraak voor bezichtiging voor deze unieke en ruime woning op een top locatie!

Toewijzingseisen vrije sector huur

Voor de vrije sector huur gelden inkomenseisen en andere regels bij de toewijzing.

Inkomenseis
Voor een vrije sector huurwoning moet u minstens 48 keer de netto huur per maand, bruto per jaar verdienen. De netto huur is de huur zonder servicekosten, gas en licht.

Samenwonen
Wilt u met iemand samenwonen? Het tweede bruto inkomen telt ook voor 100% mee. U hoeft niet getrouwd te zijn of een relatie te hebben.

Ouders en anderen mogen niet garant staan voor het betalen van de huur.

Andere inkomsten
De volgende inkomsten tellen niet mee:
Lijfrentepolissen of eenmalige uitkeringen
Kinderalimentatie
Bijstandsuitkering
Studiefinanciering

De volgende inkomsten tellen alleen onder voorwaarden mee:

Bonussen, toeslagen of een eindejaarsuitkering: alleen als deze structureel zijn en op uw werkgeversverklaring staan

Eigen vermogen: alleen als u met pensioen bent, dan telt dit (deels) mee. Onze makelaar beoordeelt of we uw eigen vermogen meerekenen en welk deel.

WW, WIA of een andere uitkering: alleen als de uitkering nog minimaal 1 jaar loopt. Dat kunt u aantonen met een toekenningsbesluit.

De makelaar overhandigt u bij interesse een overzicht van documenten welke u moet inleveren als u een woning wil huren.

Kredietwaardigheid
Wij laten de kredietwaardigheid van nieuwe huurders altijd toetsen. De uitslag daarvan moet positief zijn. Wij vragen een waarborgsom van 2 maanden netto huur.

Voorbehoud
Scholten Makelaars verhuurt geen vrije sector huurwoningen aan studenten.

Scholten Makelaars verhuurt geen vrije sector huurwoningen aan kandidaten met een bijstanduitkering.

Scholten Makelaars heeft het recht om namens de verhuurder een woning niet aan u toe te wijzen. Wij hoeven u hiervoor geen reden te geven.

Scholten Makelaars brengt € 181,50 incl BTW administratiekosten in rekening bij de huurder.


Preferably for one household, not for sharing with more than 2 people.

Unique 4 bedroom apartment, boasting an impressive 135 m2, a fantastic garden and a great location in Amsterdam’s Bos en Lommer. Spaciously spread across the ground floor and basement, this newly renovated lodging comes with fresh décor, wooden floors and modern amenities throughout.
The charming entrance leads into the living area with a beautiful framed window overlooking the avenue. Stylish and fully equipped, the kitchen can be found at the dwelling’s rear, which provides an oven, hob, fridge, freezer and a dishwasher.

From here, you can access the south-facing, 120m2 garden, a rare treat in the compact city, offering hours of enjoyment in the warm summer months. Four bedrooms are available in total, with one situated on the ground level and the remaining three occupying the basement. Two luxurious bathrooms add extra convenience, housing a combination of one bathtub, two showers, two toilets and two sinks.

Hugely popular and bustling with life, the Bos en Lommer district makes a wonderful Amsterdam base. A great selection of cafes and restaurants are sprinkled across the neighbourhood, and the nearby Bos en Lommerweg hosts numerous stores and supermarkets. The nearest tram stop is mere metres from your doorstep, with Amsterdam Central accessible in less than 30 minutes. The capital’s adored Westerpark, home to several scenic walking trails, a charismatic cinema and plenty of other interesting venues, is reachable on foot in just 10 minutes. Proximity to the city’s primary A10 ring road and its surrounding motorway network make this an excellent choice for car owners.

For a unique home with plenty of outdoor space, look no further than this premium Amsterdam apartment!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
135 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder