Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiraal De Ruijterweg 297 III 1055LW AMSTERDAM, Erasmusparkbuurt Oost

Bewaar object

Omschrijving

ENGLISH TEXT BELOW

Heerlijk licht 3-kamerappartement met ruime kamers en een zonnig balkon gelegen op een leuke en centrale plek in de stad. Wat dit woningtype aantrekkelijk maakt is de grotere woonoppervlakte waardoor deze woning naast een woonkamer en woonkeuken twee royale slaapkamers heeft. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.

INDELING
Via het centrale trappenhuis bereikt u de voordeur op de derde verdieping. U komt binnen in de ruime hal. Aan de voorzijde zijn twee ruime kamers waarvan een met openslaande deuren naar een Frans balkon. De derde eveneens ruime kamer is aan de achterzijde gelegen. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot het zonnige balkon. De woonkeuken, ontstaan door het samenvoegen van de voormalige keuken met een naastgelegen kamer, ligt ook aan de achterzijde. Het moderne keukenblok is voorzien van ingebouwde vaatwasmachine, kookplaat, oven en afzuigkap. In de keuken is ook de wasmachineaansluiting en een deur naar het balkon. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Het balkon over de volledige breedte van de woning ligt op het zuidwesten.

LIGGING
De woning ligt in Bos & Lommer aan een doorgaande weg waar ook de tram naar het centrum, Museumplein, Pijp, Oost, station Sloterdijk en Amstelstation stopt. Een leuke levendige buurt met veel winkels en op fietsafstand van het centrum. Ook met de auto is de woning goed breikbaar, er is een uitstekende aansluiting op de Ringweg.

DIVERSEN
- bruto vloeroppervlakte 76,4 m˛ en gebruiksoppervlakte 69 m˛ (NEN2580)
- laminaatparket hele woning
- dubbele beglazing
- centrale verwarming met combi cv-ketel
- erfpachtcanon € 263,44 per jaar (fiscaal aftrekbaar voor eigenar/bewoner)
- herzieningsdatum erfpacht 1 oktober 2046
- servicekosten € 107,84 per maand
- betreft voormalige huurwoning er zal een niet bewoners-, asbest- en ouderdomsclausule
worden opgenomen in de koopakte

ENGLISH
Lovely light 3-room apartment with spacious rooms and a sunny balcony located in a nice and central location in the city. What makes this type of apartment attractive is the larger living space, so there is a living room, large kitchen and two well sized bedrooms. The house is fully equipped with double glazing.

LAYOUT
Via the central staircase you reach the front door on the third floor. You enter the spacious hall. At the front are two spacious rooms, one with a French balcony. The third room, also spacious, is located at the rear. From this room you have access to the sunny balcony. The kitchen, created by merging the former kitchen with an adjacent room, is also located at the rear. The modern kitchen unit is equipped with built-in dishwasher, hob, oven and extractor. In the kitchen is also the washing machine connection and a door to the balcony. The bathroom has a shower and toilet. The balcony over the entire width of the house is located on the southwest.

LOCATION
The house is located in Bos & Lommer on a main road where the tram to the center, Museumplein, Pijp, Oost, Sloterdijk station and Amstel station stops. A nice lively neighborhood with many shops and within cycling distance of the center. The house is also easily accessible by car, there is an excellent connection to the Ringweg.

MISCELLANEOUS
- gross floor area 76.4 m˛ and usable surface area 69 m˛ (NEN2580)
- laminate flooring throughout the house
- double glass
- central heating with combi boiler
- ground rent € 263.44 per year (tax deductible for owner / occupier)
- revision date ground lease 1 October 2046
- service costs € 107.84 per month
- concerns former rental home there will be a non resident-, asbestos- and old age clause are included in the purchase
deed
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-06-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²
Inhoud
222 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 297 III 1055LW AMSTERDAM, Erasmusparkbuurt Oost

naar Admiraal De Ruijterweg 297 III 1055LW AMSTERDAM, Erasmusparkbuurt Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand