Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 299 I 1055LW Amsterdam, Erasmusparkbuurt Oost

Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
72 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

English version below

SUPER VERZORGD 3-KAMERAPPARTEMENT IN HET POPULAIRE BOS EN LOMMER

Ruim en licht appartement (ca. 72m2) op de 1e etage met een moderne keuken en badkamer, een zonnig balkon over de gehele breedte van de woning en 2 goed formaat slaapkamers. Deze nette woning is te huur voor een periode van minimaal 1 jaar en direct beschikbaar.

De ligging van de woning is prettig in stadsdeel Bos en Lommer in Amsterdam West. Een leuke en populaire buurt met een tal van voorzieningen zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, leuke café’s en bijvoorbeeld het Westerpark en Erasmuspark op korte fietsafstand. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is zeer goed, zo is station Sloterdijk lopend te bereiken en stoppen er diverse trams en bussen bijna voor de deur. Met de auto is er een snelle aansluiting met de ring A10 en A2.

Indeling:

Begane grond: Gedeelde voordeur met toegang tot het trappenhuis.

Eerste verdieping: Entree, hal met toegang tot alle vertrekken, 1e slaapkamer aan de voorzijde (ca. 3.40x4.35), sfeervolle woonkamer aan de voorzijde (ca. 4.90x3.30m) met erker en vaste kasten, 2e slaapkamer aan de achterzijde (ca. 5.00x3.30m) met toegang tot het balkon, moderne keuken aan de achterzijde met diverse inbouwapparatuur en toegang tot het balkon (ca. 1.00x7.85m) en moderne badkamer met toilet, dubbele wastafel en douche.

Algemeen
-Woonoppervlakte ca. 72m2
-Balkon ca. 8m2
-2 ruime slaapkamers
-Moderne keuken en badkamer
-Station Sloterdijk op korte loop/fietsafstand
-Huurprijs € 1.650,- p.m. incl. € 20,- servicekosten, excl. gas, water en elektra
-Huurperiode minimaal 1 jaar
-Waarborgsom € 1.650,-

WELL MAINTAINED 2-BEDROOM APARTMENT IN THE POPULAR “BOS EN LOMMER” NEIGHBORHOOD

Spacious and bright appartment (approx. 72 m2) on the 1st floor with a modern kitchen and bathroom, a sunny balcony and 2, well-sized bedrooms. This neat apartment can be rented for a period of at least one 1 year and is availabel immediatly.

The location of the property is really nice in the Bos en Lommer neighborhood in Amsterdam West. This popular neighborhood has numerous facilities such as stores for daily shopping, nice cafes and for example the Westerpark and the Erasmuspark within a short cycling distance. The accessibility by public transport is very good, the Sloterdijk trainstation can be reached in a short time and various trams and busses stop in the street. By car there is a fast connection to the A10 and A2.

Layout:

Ground floor: shared front door and stairs to the appartments.

First floor: entrance, hall with access to every room, 1st bedroom in the front (approx. 3.40x4.35m), spacious living room with cupboards (ca. 4.90x3.30m), 2nd bedroom in the back (approx. 5.00x3.30m), modern kitchen with access tot the balcony (approx. 7.85m2), modern bathroom with toilet, shower and double sinks.

Features:

-Living space approx. 72m2
-Balcony approx 8m2
-2 spacious bedrooms
-Modern kitchen and bathroom
-Sloterdijk trainstation in a short cycling/walking distance
-Rent €1650,- p.m. incl €20,- servicecosts, exlc. gas, water and elektricity
-Rental period, at least 1 year
-Deposit: €1650,-
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-09-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder